Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Surpriză! Iftime s-a hotărât şi pune antrenor la FC Botoşani: "E cel mai potrivit"

ULTIMA ORĂ | Surpriză! Iftime s-a hotărât şi pune antrenor la FC Botoşani: "E cel mai potrivit"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, a găsit antrenor pentru echipă, după ce Mihai Teja a plecat.

FC Botoşani era în căutare de antrenor după de s-a despărţit de Mihai Teja. Valeriu Iftime pare că s-a hotărât asupra unui nume cu care să înceapă negocierile. Adrian Iencsi (47 de ani) i-a captat atenţia lui Iftime, care vrea să discute cu fostul fundaş central de la Rapid şi să încerce să ajungă la o înţelegere.

ULTIMA ORĂ | Surpriză! Iftime s-a hotărât şi pune antrenor la FC Botoşani: "E cel mai potrivit"

Numele lui Adrian Iencsi a fost discutat, intern, la FC Botoşani, iar Valeriu Iftime a anunţat în direct la TV că antrenorul ar putea fi "cel mai potrivit" pentru echipa pe care o patronează.

Iftime a plusat şi l-a rugat, în direct, pe Adrian Iencsi să-l caute pentru a demara negocierile.

„Dacă o să faceţi o analiză, o să vedeţi că s-ar putea să fie mai potrivit pentru FC Botoşani Adrian Iencsi decât Andrei Prepeliţă. Chiar am avut o discuţie cu cineva, care printre doi-trei antrenori pe care i-a numit, l-a menţionat şi pe Adrian Iensci.

Eu îl confundam la un moment dat. Chiar nu fac glume. Acum însă am o teamă,  pentru că am încercat ceva cu Teja şi nu a ieşit ce trebuie. Acum îmi e un pic teamă şi aş vrea să merg cu cineva care a mai trecut pe la Botoşani.

Eu nu sunt din fotbal şi eu aleg antrenorii mai ales din puncte de vedere uman şi tocmai pentru asta trebuie să-i cunosc. Chiar îl rog pe Adrian să-mi dea un SMS”, a declarat Valeriu Iftime la Pro Arena.

Adrian Iencsi se află sub contract, în prezent, cu CSM Sighetul Marmaţiei din Liga 3 şi, în trecut, le-a mai antrenat pe Corbeanca, Popeşti Leordeni, FC Voluntari, Apollon Limassol (secund), Voinţa Saelele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, U Craiova (secund), Dunărea Călăraşi, Pandurii şi Rapid.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosaniantrenoradrian iencsi 

viewscnt
Articole similare