Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi la meciul cu Mioveni. L-a înjurat pe arbitru, după două penalty-uri neacordate pentru CFR Cluj | VIDEO

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi la meciul cu Mioveni. L-a înjurat pe arbitru, după două penalty-uri neacordate pentru CFR Cluj | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) nu a avut deloc un meci facil cu CS Mioveni. Tehnicianul campioanei CFR Cluj a fost protagonistul unei faze în care l-a înjurat ca la uşa cortului pe arbitrul Horia Mladinovici, reproşându-i acestuia două penalty-uri nedate.

CFR Cluj şi CS Mioveni s-au întâlnit într-un meci din cadrul etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Aşa cum anticipa Dan Petrescu şi înaintea partidei, campioana României a avut o partidă extrem de dificilă şi de disputată la Mioveni, cu ”lanterna roşie” a campionatului.

După o primă repriză fără goluri, partea secundă a venit cu cel mai tensionat moment al meciului şi l-a avut în prim plan pe Dan Petrescu. 

Dan Petrescu, reacţie nervoasă în Mioveni - CFR Cluj. L-a înjurat pe arbitru după două penalty-uri neacordate pentru campioană | VIDEO

Antrenorul lui CFR Cluj a avut un acces de furie la adresa arbitrului Horia Mladinovici, căruia i-a reproşat că nu a validat două lovituri de la 11 metri pentru campioană.

Cele două faze reclamate de Dan Petrescu s-au petrecut în decurs de 12 minute, prima, în minutul 67, iar cea de-a doua, în minutul 79.

Când a văzut că nici al doilea posibil penalty nu este acordat, Dan Petrescu a ”explodat” pe marginea terenului şi a aruncat vorbe grele ”centralului” partidei.

După ce i-a cerut explicaţii arbitrului pentru cele două faze în care nu a decis nimic în favoarea CFR-ului, Dan Petrescu îi adresează acestuia câteva cuvinte ”dulci”.

Pe reluările oferite de camerele TV, se poate citi limpede pe buze cum l-a înjurat antrenorul campioanei pe Horia Mladinovici: ”F****i m***i m***i”.

În cele din urmă, după ce spiritele s-au calmat, Malele a dat lovitura în minutul 87 şi a adus victoria pentru CFR Cluj, la capătul unui meci dificil pentru campioana României.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare