Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a cedat presiunii şi înjurăturilor lui Dan Petrescu după două luni! S-a plâns conducerii: "Eu nu pot!"

Fotbalistul care a cedat presiunii şi înjurăturilor lui Dan Petrescu după două luni! S-a plâns conducerii: "Eu nu pot!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu a demonstrat, de-a lungul timpului, că produce echipe campioane, care pot face o figură frumoasă şi în Europa. Totuşi, primul impact cu antrenorul poate fi şocant pentru anumiţi fotbalişti.

Fotbalistul care s-a plâns de cum este tratat de Dan Petrescu 

Dan Petrescu produce campioni în echipele pe care le conduce, iar antrenorul nu renunţă la metodele sale stricte cu care a reuşit să facă performanţă la Unirea Urziceni şi să intre în istorie cu CFR Cluj. 

În mai multe rânduri, "Bursucul" a fost auzit când şi-a înjurat fotbaliştii, iar motivul a fost suficient pentru Gigi Becali pentru a spune că nu-l va instala niciodată antrenor la FCSB, în ciuda valorii sale. 

Tratamentul lui Dan Petrescu a fost simţit pe propria piele de un fost campion al României. Atacantul lateral stânga, Sorin Frunză (44 de ani), retras în 2019 de la Dacia Unirea Brăila, a fost campion cu actualul principal de la CFR Cluj în sezonul 2008-2009, la Unirea Urziceni. 

Sorin Frunză s-a transferat în 2008 la echipa din Ialomiţa, iar primul impact cu Dan Petrescu a fost terifiant. Fostul fotbalist a vrut să renunţe să mai joace pentru Unirea Urizceni şi să facă drum întors la FC Vaslui, de unde se transferase, după doar două luni. 

De altfel, jucătorul s-a dus să i se plângă lui Mihai Stoica, conducător la Unirea Urziceni la acel moment, de tratamentul lui Dan Petrescu. MM a reuşit să-i întoarcă decizia, iar după mai mult de două decenii Sorin Frunză a ajuns să-i mulţumească lui Dan Petrescu. 

Totuşi, mărturia sa indică relaţia dintre Dan Petrescu şi jucătorii săi. 

"Nu că e greu (n.r. - să lucrezi cu Dan Petrescu), e foarte dificil, sunt momente când vrei să renunţi, ca jucător. 

Eu am vrut să renunţ după două luni. Dacă nu era MM Stoica (n.r. - fost conducător la Unirea Urziceni)  în cantonament, în Austria, eu cred că mă întorceam la Vaslui, pentru că MM m-a oprit <<Stai, nu pleca>>. I-am zis <<MM, eu nu pot să rezist presiunii, înjurăturilor>>. 

Dacă reuşeşti să treci pragul asta de dificultate, reuşeşti. Mi-a schimbat viaţa, de asta îl stimez", a spus Sorin Frunză pentru Orange Sport. 

  • 77 de meciuri, 7 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Sorin Frunză la Unirea Urziceni, iar de-a lungul carierei a mai jucat la: Dunărea Galaţi, Cimentul Fieni, Poli Timişoara, Jiul Petroşani, Universitatea Craiova, FC Botoşani, FC Vaslui, Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi şi Dacia Unirea Brăila. 
  • 5 titluri de campion în România are Dan Petrescu, 4 cu CFR Cluj şi 1 cu Unirea Urziceni. 

Foto: Sorin Frunză, Dan Petrescu şi Mihai Stoica se bucură pentru câştigarea campionatului, în 2009, într-un club din Bucureşti. 

Afla mai multe despre: sorin frunzamihai stoicadan petrescudan petrescu cfr clujdan petrescu unirea urziceni 

viewscnt
Articole similare