Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător de care scapă Gigi Becali! Patronul din Liga 1 a recunoscut că l-a sunat şi că îl vrea cu insistenţă: ”Aş face orice să îl aduc!”

Primul jucător de care scapă Gigi Becali! Patronul din Liga 1 a recunoscut că l-a sunat şi că îl vrea cu insistenţă: ”Aş face orice să îl aduc!”

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime a recunoscut că doreşte cu insistenţă un jucător de la FCSB.

Gigi Becali a investit milioane bune în perioada trecută de transferuri. Totuşi, patronul nu este mulţumit de cei pe care i-a adus, iar el a anunţat deja o listă neagră cu jucători de care vrea să scape în această iarnă. 

Pe lista patronului FCSB se află nume precum Dulca, Stoica, Rusu, dar şi Haruţ. Becali a plătit pentru fundaş în iarna lui 2021 600.000 de euro, dar jucătorul pare că nu reuşeşte să se impună la FCSB. 

În acest sezon, jucătorul a evoluat în 13 partide, dar niciodată nu a avut postul asigurat. Haruţ a evoluat cel mai mult în mandatul lui Dinu Todoran, dar după venirea lui Edi Iordănescu, el a fost scos din echipă de Creţu. 

În acest moment, Universitatea Cluj şi FC Botoşani sunt interesate de jucător. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, susţine că l-a sunat pe fotbalist şi că ar fi dispus să facă orice pentru a-l aduce. 

”Aş face orice să îl aduc!”

”M-am uitat la Haruţ, când au jucat cu Rapidul. A fost excepţional! Am vorbit cu el cu o zi înainte de meci. I-am zis “Dacă nu poţi acolo, aş face orice să te aduc. Vino la mine, ca să joci”.

Nu ştiu deocamdată, o să vedem ce va fi. Sper să joace în continuare la fel de bine ca în meciul cu Rapid, cu siguranţă poate fi foarte util pentru FCSB”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

  • 900.000 de euro este cota lui Haruţ conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-haruţ-iftime-botoşani 

viewscnt
Articole similare