adplus-dvertising
You are here:

Premieră pentru Panduru. N-a avut ce pregăti după Mioveni - CFR Cluj 0-1: "Am lăsat foaia albă. Ne-a chinuit şi pe noi, şi pe telespectatori" | EXCLUSIV

Premieră pentru Panduru. N-a avut ce pregăti după Mioveni - CFR Cluj 0-1: "Am lăsat foaia albă. Ne-a chinuit şi pe noi, şi pe telespectatori" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a recunoscut că a fost luat prin surprindere de derularea partidei CS Mioveni - CFR Cluj, scor 0-1, în Superligă.

Basarab Panduru, în "offside" după Mioveni - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii. În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap, iar în al treilea minut de prelungire al partidei arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

În prima oră de joc, fazele de poartă au lipsit pe stadionul din Mioveni, iar Basarab Panduru a recunoscut că în premieră a lăsat foaia cu notiţe aproape goală. 

"Nu chinuiala de la Mioveni a fost problema, problema a fost că ne-a chinuit şi pe noi, pe noi ăştia, pe telespectatori. E prima dată când mi se întâmplă, când o repriză de campionat îmi lasă foaia albă, e prima dată, am pus Janga lovitură de cap în minutul al treilea să pun ceva acolo. Ce e în minutul 66 mai e de discutat, când s-a cerut penalty.

Dan Petrescu nu le-a transmis că trebuie să joace bine, ci că trebuie să câştige", a spus Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

De asemenea, expertul Orange Sport a susţinut că CFR Cluj ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă, în victoria cu CS Mioveni. 

În ciuda jocului, CFR Cluj a fost din nou eficientă şi a urcat pe locul secund în Superligă, cu 34 de puncte, cu şapte puncte în minus faţă de liderul Farul Constanţa, dar şi cu două partide mai puţine. 

viewscnt
Articole similare