Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră pentru Panduru. N-a avut ce pregăti după Mioveni - CFR Cluj 0-1: "Am lăsat foaia albă. Ne-a chinuit şi pe noi, şi pe telespectatori" | EXCLUSIV

Premieră pentru Panduru. N-a avut ce pregăti după Mioveni - CFR Cluj 0-1: "Am lăsat foaia albă. Ne-a chinuit şi pe noi, şi pe telespectatori" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a recunoscut că a fost luat prin surprindere de derularea partidei CS Mioveni - CFR Cluj, scor 0-1, în Superligă.

Basarab Panduru, în "offside" după Mioveni - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii. În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap, iar în al treilea minut de prelungire al partidei arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

În prima oră de joc, fazele de poartă au lipsit pe stadionul din Mioveni, iar Basarab Panduru a recunoscut că în premieră a lăsat foaia cu notiţe aproape goală. 

"Nu chinuiala de la Mioveni a fost problema, problema a fost că ne-a chinuit şi pe noi, pe noi ăştia, pe telespectatori. E prima dată când mi se întâmplă, când o repriză de campionat îmi lasă foaia albă, e prima dată, am pus Janga lovitură de cap în minutul al treilea să pun ceva acolo. Ce e în minutul 66 mai e de discutat, când s-a cerut penalty.

Dan Petrescu nu le-a transmis că trebuie să joace bine, ci că trebuie să câştige", a spus Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

De asemenea, expertul Orange Sport a susţinut că CFR Cluj ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă, în victoria cu CS Mioveni. 

În ciuda jocului, CFR Cluj a fost din nou eficientă şi a urcat pe locul secund în Superligă, cu 34 de puncte, cu şapte puncte în minus faţă de liderul Farul Constanţa, dar şi cu două partide mai puţine. 

Afla mai multe despre: mioveni cfr clujbasarab pandurudan petrescu 

viewscnt
Articole similare