Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB pune alt antrenor: nu e Pintilii! Răstunare de situaţie | BREAKING NEWS

FCSB pune alt antrenor: nu e Pintilii! Răstunare de situaţie | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

FCSB va pune antrenor cu licenţă. Mihai Stoica a anunţat, luni, că Mihai Pintilii nu va rămâne antrenor principal la FCSB, în ciuda dorinţei lui Gigi Becali, iar "roş-albaştri" vor căuta pe altcineva.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a anunţat la Orange Sport că FCSB va pune alt antrenor, nu Mihai Pintilii, în locul lui Nicolae Dică. Gigi Becali nu a numit, încă, antrenor la FCSB după plecarea lui Dică în speranţa că "Pinti" va accepta să rămână în continuare principal.

FCSB pune alt antrenor: nu e Pintilii! Răstunare de situaţie | BREAKING NEWS

După rezultatele din meciurile cu Rapid şi FCU Craiova, Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte ca Mihai Pintilii să rămână antrenor principal la FCSB, dar acest lucru nu se va întâmpla.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că varianta Mihai Pintilii full-time pentru banca FCSB nu mai e de actualitate. MM a spus că, în pauza pricinuită de meciurile amicale ale naţionalei României, FCSB va căuta să instaleze un antrenor cu licenţă PRO pe bancă.

"Noi vom aduce antrenor. E clar că trebuie să aducem antrenor.  Putea să stea oricine pe bancă la meciurile astea şi să dea indicaţii la meciurile astea.  Peste două săptămâni va trebui să ne prezentăm cu antrenor principal, cu licenţă, pe bancă. Oricine poate să facă orice, noi nu putem.

(n.r. - FCSB va aduce un antrenor) Da. Nu suntem aproape de nimeni, n-am niciun nume. Trebuie să avem antrenor cu licenţă pro. Pintilii, dacă va fi pe bancă, va fi doar delegat, să zicem", a spus Mihai Stoica, luni, la Sport Report, în direct la Orange Sport.

Gigi Becali anunţase că Pintilii va continua să fie principal la FCSB

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, a anunţat de mai multe ori în ultimele zile că-şi doreşte ca Mihai Pintilii să continue pe banca tehnică a "roş-albaştrilor" ca principal. În primă fază, "Pinti" a refuzat categoric această variantă, dar după victoria de la FCU Craiova, fostul mijlocaş şi-a schimbat discursul şi a lăsat de înţeles că ar fi de acord, într-un final.

Afla mai multe despre: mihai stoica antrenor fcsbantrenor fcsbmihai pintilii antrenor fcsbfcsb antrenor 

viewscnt
Articole similare