Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Laude pentru Mihai Pintilii şi Nicolo Napoli după Craiova - FCSB: ”Se vede că nu pun preţ pe teoria vorbită. Echipele lor se bucură de fotbal”

EXCLUSIV | Laude pentru Mihai Pintilii şi Nicolo Napoli după Craiova - FCSB: ”Se vede că nu pun preţ pe teoria vorbită. Echipele lor se bucură de fotbal”

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

EXCLUSIV | Laude pentru Pintilii şi Nicolo Napoli după Craiova - FCSB: ”Se vede că nu pun mare preţ pe teoria vorbită. Echipele lor se bucură de fotbal”

Meciul de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR din cauza unor probleme tehnice avute de maşina pe care sunt instalate echipamentele – respectiv probleme privind alimentarea cu curent electric.

FCSB a deschis scorul la Craiova prin Octavian Popescu, care a înscris în minutul 4 cu un şut de la distanţă. Golul al doilea al bucureştenilor a venit în minutul 26, la un corner al lui Cordea, deviere Şut şi Dawa a majorat diferenţa pe tabelă. 

Andrei Vochin a urmărit partida U Craiova 1948 - FCSB şi a rămas plăcut impresionat de prestaţia celor două echipe. După meci, Vochin i-a lăudat pe Mihai Pintilii şi Nicolo Napoli, antrenorii celor două echipe.

”A părut că a fost uşor pentru FCSB, dar n-a fost aşa. Au fost momente de cumpăna pe care le-au trecute cu bine. Am văzut două echipe care se bucură de fotbal după o lungă perioadă. Am stat şi m-am gândit de ce pare aşa? Pentru că au venit doi antrenori care nu pun atâta preţ pe teoria vorbita şi pun preţ pe metode mai vechi, dându-le jucătorilor şansă să se antreneze jucând. Am remarcat execuţia lui Octavian Popescu, pofta de joc şi clasa lui Bahassa”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport.

FCSB a ajuns la a şasea victorie în ultimele şapte etape şi se află pe locul 6 în campionat, cu 26 de puncte. FCU Craiova este pe locul 15, cu 16 puncte.

VIDEO | ”Lasă-te, bă, de fotbal!”. Un copil din tribună l-a pus la punct pe Florinel Coman. Reacţia neaşteptată a fotbalistului de la FCSB

Echipele care au evoluat:

  • FCU CRAIOVA: R. Popa - R. Negru (Sidibe 75), Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah (van Durmen 46), V. Achim - G. Ganea (Bauza 46), Baeten (Blănuţă 83), Bahassa - A. Chiţu (G. Iancu 60). ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Fl. Coman 89), Ad. Şut, Oaidă – Cordea (Nikolov 89), Omrani (Miculescu 56), Oct. Popescu (Edjouma 80). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: fcsbmihai pintiliinicolo napoli 

viewscnt
Articole similare