Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Lasă-te, bă, de fotbal!”. Un copil din tribună l-a pus la punct pe Florinel Coman. Reacţia neaşteptată a fotbalistului de la FCSB

VIDEO | ”Lasă-te, bă, de fotbal!”. Un copil din tribună l-a pus la punct pe Florinel Coman. Reacţia neaşteptată a fotbalistului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

VIDEO | ”Lasă-te, bă, de fotbal!”. Un copil din tribună l-a pus la punct pe Florinel Coman. Reacţia neaşteptată a fotbalistului de la FCSB

Meciul de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR din cauza unor probleme tehnice avute de maşina pe care sunt instalate echipamentele – respectiv probleme privind alimentarea cu curent electric.

FCSB a deschis scorul la Craiova prin Octavian Popescu, care a înscris în minutul 4 cu un şut de la distanţă. Golul al doilea al bucureştenilor a venit în minutul 26, la un corner al lui Cordea, deviere Şut şi Dawa a majorat diferenţa pe tabelă.

Coman a fost introdus de Pintilii abia în minutul 89 al partidei. 

Un copil prezent în tribună, i-a transmis lui Coman un mesaj: ”Coman, lasă-te bă de fotbal!”. Fotbalistul de la FCSB nu s-a supărat pe copil, ba chiar a început să râdă.

Video cu momentul:

FCSB a ajuns la a şasea victorie în ultimele şapte etape şi se află pe locul 6 în campionat, cu 26 de puncte. FCU Craiova este pe locul 15, cu 16 puncte.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FCU CRAIOVA: R. Popa - R. Negru (Sidibe 75), Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah (van Durmen 46), V. Achim - G. Ganea (Bauza 46), Baeten (Blănuţă 83), Bahassa - A. Chiţu (G. Iancu 60). ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Fl. Coman 89), Ad. Şut, Oaidă – Cordea (Nikolov 89), Omrani (Miculescu 56), Oct. Popescu (Edjouma 80). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Ce a spus Mihai Pintilii după meci:

”A fost greu. Craiova este o echipă bună, dar noi am fost cu golurile în seara asta. Totul se joacă doar la victorie, iar băieţii merită toate felicitările. A fost un meci în care aveam enorm de multă nevoie de puncte. Ei au reuşit să adune aceste două victorii. Mâine plec în vacanţă, urmează să vedem ce va mai fi.

Am terminat licenţa B în Moldova, la anul îmi iau licenţa A. Vreau să o iau treptat, nu pot să sar. Am luat anul ăsta licenţa B. Eu sunt angajatul clubului, indiferent de situaţie rămân aici, cu ei. Îi iubesc pe aceşti copii.

(n.r. despre Octavian Popescu) Valoarea şi-a demonstrat-o, îi mai trebuia încrederea în el. Trebuie să crească frumos, cum e şi David Miculescu, Radaslavescu, trebuie să avem răbdare pentru ei. 

(n.r. despre Dawa) Îşi mai şterge din greşeli, mă bucur că le repară. Mă bucur pentru el, mă bucur pentru băieţi. Bucuria e mare că am câştigat trei puncte, pentru că aveam mare nevoie de ele”, a declarat Pintilii, după meci.

”Mi-a dat mai multă încredere”. Cui i se datorează revenirea de formă a lui Octavian Popescu. ”Decarul” FCSB-ului recunoaşte: ”Mi-a spus că o să marchez din nou”

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare