Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan a semnat un nou contract şi Rădoi l-a exclus din lot. Mihai Rotaru: "Mirel ştia acest lucru"

Andrei Ivan a semnat un nou contract şi Rădoi l-a exclus din lot. Mihai Rotaru: "Mirel ştia acest lucru"
Comentarii

Atacantul Universităţii Craiova, Andrei Ivan (25 de ani), a comis-o la scurt timp după e a semnat un nou contract pe cinci ani. Acţionarul Mihai Rotaru a făcut anunţul despre situaţia internaţionalului român.

Mirel Rădoi n-a ţinut cont că Andrei Ivan a semnat un nou contract şi l-a exclus din lot

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a pus piciorul în prag la echipa olteană. Înaintea derby-ului cu Rapid Bucureşti, fostul selecţioner a anunţat că i-a exclus din lot pe Jovan Markovic, Ionuţ Vână, Sergiu Hanca şi Andrei Ivan, favoritul finanţatorului Mihai Rotaru, care a plătit 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la Krasnodar. 

De altfel, Mirel Rădoi a spus exact care sunt motivele pentru care i-a îndepărtat din lot pe cei patru fotbalişti importanţi

Decizia în privinţa lui Andrei Ivan a venit la scurt timp după ce atacantul şi-a reînnoit contractul cu Universitatea Craiova pe încă cinci ani. Deşi Mirel Rădoi n-a exclus posibilitatea ca în privinţa celor patru vedete să se ajungă chiar şi la îndepărtarea definitivă din echipă, Mihai Rotaru a dezvăluit că Andrei Ivan este pregătit să lupte pentru locul său în echipă. 

"Că tot vedeam anunţuri că Ivan nu îşi prelungeşte contractul. Ivan şi-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de acum 2 săptămâni de zile.

Mirel ştia acest lucru. Deci Ivan e jucătorul Universităţii Craiova, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic. A zis ‘Este echipa care m-a format, echipa unde am crescut de la 15 ani şi 9 luni, voi da totul. Dacă plec, bine, dacă nu, o viaţă pentru Ştiinţa’”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik

  • 222 de meciuri, 54 de goluri şi 31 de pase decisive sunt cifrele lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova. 
  • 19 meciuri, 7 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele din acest sezon, în Superligă, Cupa României şi preliminariile Conference League. 

Afla mai multe despre: andrei ivanmirel radoimihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare