Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Era greu să accept aşa ceva!”. Adrian Ilie a spus adevărul despre Gigi Becali. Motivul real pentru care a plecat de la FCSB | EXCLUSIV

”Era greu să accept aşa ceva!”. Adrian Ilie a spus adevărul despre Gigi Becali. Motivul real pentru care a plecat de la FCSB |  EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Adrian Ilie (47 de ani) a lucrat la Steaua, acum FCSB, pe funcţia de manager sportiv, în perioada 2007-2008.

”Era greu să accept aşa ceva!”. Adrian Ilie a spus adevărul despre Gigi Becali. Motivul real pentru care a plecat de la FCSB |  EXCLUSIV 

După ce s-a retras, la doar 31 de ani, din cauza accidentărilor, Adrian Ilie a ocupat funcţia de manager sportiv la Steaua, în perioada 2007-2008. După ce a decis să renunţe la funcţie, în luna iulie, Adrian Ilie s-a închis într-o carapace şi a refuzat să mai apară în presă.

Ilie a explicat, în exclusivitate, pentru Orange Sport, de ce a plecat de la clubul patronat de către milionarul din Pipera, Gigi Becali. De asemenea, fostul mare fotbalist a dezvăluit că nu are în plan să se mai implice într-un alt club de fotbal din România. 

”(n.r. Dacă Gigi Becali îimpunea jucători) Era şi foarte greu să se bage pe vremea aia. Avea păreri. Dar în acea perioadă nu este ca şi acum. Fă un prim 11 de atunci şi o sa iţi dai seama că nu avea cum să se bage. Fă un prim 11 şi o să iei iasă situaţia. Ghionea, Neşu etc. Ovidiu, Petrea, Rădoi, Dică, Iacob, Nicoliţă şi hai să spunem că în banda stânga nu aveai pe cineva şi avea o preferinţă. (n.r. era atât de bună şi unită echipa?) În 94 aşa era şi la naţională, aia era echipa, nu aveai cum!

(n.r. de ce ai plecat atunci de la FCSB?) Am decis să plec după tot ce s-a întâmplat. (n.r. cu Hagi?). Nu mai făceam parte dintr-un asamblu corect şi am simţit că trebuie să fac un pas în spate. Dar dincolo de toate m-am inteles foarte bine cu Gigi. (n.r. ai simtit că clubul nu mai are principii ca tine?) Cam aşa ceva. S-a făcut un dezechilibru total acolo.

Nu am mai revenit într-un club de fotbal. De ce? Pentru că îmi este foarte greu să accept o situaţie când toţi patroni de club ies la televizoare şi explică ce ar trebui să facă un antrenor. Nu învăţam nimic din ce se întâmplă afară, nu am văzut patronul lui Valencia să vină peste noi în vestiar. Fiecare are rolul lui afară, ar trebui să învăţăm. Nu cred (n.r. că voi mai activa într-un club). Am decis să nu mai intru în fotbal”, a declarat Adrian Ilie. 

Am avut şi rezultate chiar dacă nu am câştigat campionatul, am învăţat să lucrez şi să lucrez cu jucătorii sa ii înţeleg. A fost o experienţă frumoasă. Adrian Ilie a evoluat la următoarele echipe: Electroputere (1992-1993), Steaua (1993-1996), Galatasaray (1996-1997), Valencia (1998-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005) şi Germinal Beerschot (2005-2006).

  • 15 trofee a cucerit "Cobra" (4 titluri de campion al României cu Steaua, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, titlul şi Supercupa Turciei cu Galatasaray, titlu de campion, Cupa şi Supercupa Spaniei cu Valencia şi Cupa Elveţiei cu Zurich)

EXCLUSIV | Care e adevărata Steaua? Adrian Ilie nu a ”clipit”. Răspunsul sincer dat de ”Cobra”

Afla mai multe despre: adrian iliefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare