Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Indolenţa, simulările şi kilogramele în plus nu sunt acceptate”. Mirel Rădoi a ”explodat” la adresa vedetelor scoase din lot. Motivele condamnării ”celor 4”: ”Nu stau să mă rog de nimeni”

”Indolenţa, simulările şi kilogramele în plus nu sunt acceptate”. Mirel Rădoi a ”explodat” la adresa vedetelor scoase din lot. Motivele condamnării ”celor 4”: ”Nu stau să mă rog de nimeni”
Comentarii

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost extrem de dur cu privire la jucătorii pe care i-a exclus din lotul Universităţii Craiova înaintea duelului cu Rapid. Antrenorul oltenilor a explicat motivele pentru care aceştia nu fac parte momentan din planurile sale la Craiova.

Universitatea Craiova şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 18-a din Superligă.

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0.

Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24. Gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

Mirel Rădoi a ”tunat” după remiza cu Rapid: ”Indolenţa, simulările şi kilogramele în plus nu sunt acceptate”

La finalul meciului din Giuleşti, Mirel Rădoi a avut un discurs extrem de dur cu privire la motivele pentru care i-a scos din lot pe cei patru jucători, anume: Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuţ Vână şi Sergiu Hanca.

Totodată, a fost sincer şi în legătură cu analiza jocului făcut de elevii săi, lăudând şi atmosfera creată de fanii de pe Giuleşti.

”Am avut o primă repriză controlată de noi, apoi o repriză a doua în care Rapid a fost împinsă de la spate de un public minunat, acesta este şi punctul lor forte.

Cred că puteam câştiga, la ratarea lui Creţu. Trebuie să ne mulţumim cu un punct în seara asta. Din nou nu reuşim să absorbim presiunea adversarului, dar din astfel de partide trebuie să învăţăm.

Va fi o luptă aprinsă pentru primele şase poziţii. Avem o restanţă cu Chindia, pe 29, suntem singurii fraieri care jucăm atunci.

Cât despre cei care au fost excluşi, indolenţa şi suficienţa nu sunt acceptate la mine. Cu toţi cei patru nu am nici o problemă.

Dacă cineva se crede mai presus, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolenţă, suficienţă. Nu stau să mă rog de nimeni.

Toţi jucătorii ar trebui să înţeleagă. Dacă nu au înţeles până acum, e strict problema lor. Eu le dau a doua şansă, am greşit şi eu ca jucător. Dar a treia oară îmi pare rău, trebuie să pleci. 

Nu stau să mă rog de niciun jucător. Nu pot sta în fiecare zi să-i cântăresc la kilograme. Îi iau pe rând, fiecare a primit şanse, nu am nimic cu niciunul dintre ei.

Pe Ivan l-am avut la tineret. L-am rugat să nu mai simuleze. Am pus şi amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari şi se accidentează.

De Marko (n.r. Jovan Markovic) m-am rugat să facă anumite lucruri. Dacă noi ne rugăm de el şi ne dorim mai mult ca el, e o problemă.

Sergiu a jucat titular toate meciurile. La Ocna Mureş putea fi o ruşine chiar mai mare, ţine adversarul într-una, de parcă eram la o miuţă între noi. 

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era acolo cu Nistor. Dan a ştiut să profite de şansă, el nu. Doamne-fereşte să am ceva cu ei, departe de mine gândul ăsta.

Momentan sunt excluşi, vom vede pe ce perioadă, vom vedea în zilele următoare. Eu când am vorbit de evaluare am vorbit serios. Dacă cineva crede că din şase zile se antrenează doar cinci, atunci pentru ziua aceea nu va juca”, a declarat Rădoi, după meci.

Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul secund în clasament, iar Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

Ce a spus Mirel Rădoi despre Ivan, Markovic, Vînă şi Hanca, înainte de Rapid - Universitatea Craiova

”Sunt patru jucători care nu au prins lotul (n.r. - Universităţii Craiova). Pe lângă cei doi (n.r. - Ivan şi Markovic), mai sunt Vână şi Sergiu Hanca.

Sunt deciziile după meciul din Cupa României şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă", afirma antrenorul Universităţii Craiova, în flash-interviul dinainte de meci.

Afla mai multe despre: mirel radoiu craiova 

viewscnt
Articole similare