Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Ilie, prezent în Giuleşti. Jucătorul lui Nice, suporter de lux la Rapid - Universitatea Craiova. Cine îl susţine, de la spate, după perioada grea de la Nice

Rareş Ilie, prezent în Giuleşti. Jucătorul lui Nice, suporter de lux la Rapid - Universitatea Craiova. Cine îl susţine, de la spate, după perioada grea de la Nice

Rapid

Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) a fost surprins la meciul dintre Rapid şi Universitatea Craiova. După mai bine de patru luni, fostul mijlocaş al formaţiei bucureştene a fost din nou prezent în Giuleşti şi şi-a văzut foştii colegi la treabă împotriva trupei lui Mirel Rădoi.

Rapid şi Universitatea Craiova s-au întâlnit în capul de afiş al rundei cu numărul 18 din Liga 1. La meci a asistat şi Rareş Ilie, fostul jucător al trupei lui Adi Mutu.

După numai 20 de minute de la start, Universitatea Craiova avea deja 2-0 pe tabelă, prin golurile marcate de Creţu şi Baiaram, ambele din pasele lui Rivaldinho.

Însă, Rapid a revenit repede în joc. Albu a redus din diferenţă în minutul 24, fructificând o pasă a lui Săpunaru.

La pauză, s-a intrat cu avantaj minim pentru olteni. Totuşi, la reluarea partidei, jucătorii lui Adi Mutu şi-au schimbat atitudinea şi au arătat o cu totul altă faţă în partea secundă.

Această revenire în joc s-a concretizat şi pe tabelă, atunci când Dugandzic a adus egalarea pentru Rapid în minutul 72.

Rareş Ilie, prezent în Giuleşti. Jucătorul lui Nice, suporter de lux la Rapid - Universitatea Craiova. De cine este îmbărbătat după perioada grea de la Nice | VIDEO

Undeva după minutul 60, a fost zărit, în tribune, şi Rareş Ilie, jucătorul cedat de Rapid în vara acestui an pentru cinci milioane de euro la Nice.

Tânărul jucător a venit să-şi susţintă foştii colegi după ce nu a fost implicat deloc la ultimul meci al lui Nice din campionatul Franţei, remiza cu Lyon, de vineri, scor 1-1.

De asemenea, Ilie nu a făcut parte din lotul lui Lucien Favre nici la meciul din runda precedentă din Ligue 1, victoria cu Brest (1-0).

Rareş Ilie a fost surprins în Giuleşti alături de Daniel Niculae, preşedintele lui Rapid, care încearcă să îl consoleze după perioada complicată traversată de jucător în Franţa.

Ultimul meci în care acesta a evoluat în tricoul lui Nice a avut loc în Conference League, într-o victorie cu Slovacko (1-0), meci disputat pe data de 6 octombrie.

Iar ultimul joc în Ligue în care a evoluat în echipa lui Favre a fost pe 11 septembrie, când a fost băgat în ultimul minut al victoriei cu Ajaccio (1-0).

Rareş Ilie este cotat, la momentul actual, la trei milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: rares ilierapid 

viewscnt
Articole similare