Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-a scăpat". Giovanni Becali, transfer ratat. Jucătorul a costat o avere | EXCLUSIV

"Ne-a scăpat". Giovanni Becali, transfer ratat. Jucătorul a costat o avere | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În ultimii ani, Giovanni Becali (70 de ani) a transferat în străinătate jucători de multe milioane de euro, dar a ratat un transfer important. Rareş Ilie (19 ani), jucător care a costat o avere - 5 milioane de euro -, cumpărat de Nice de la Rapid, în perioada de transferuri din vara trecută.

Valentin Mihăilă, Dennis Man sau Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan sunt jucători pe care Giovanni Becali i-a transferat în străinătate, în ultimii trei ani. Firma fraţilor Becali "a scăpat" un singur transfer pe bani mulţi din România în străinătate, Rareş Ilie la Nice.

"Ne-a scăpat". Giovanni Becali a ratat "transferul" jucătorului pe care s-a plătit o avere, din străinătate | EXCLUSIV

În contextul în care a vorbit despre faptul că firma deţinută de el şi fratele său, Victor Becali, a dorit să semneze un contract cu Ianis Stoica, una dintre "perlele" de la FCSB, Giovanni Becali a spus că nu regretă faptul că l-a "scăpat" pe Rareş Ilie pentru că nu-şi doreşte să mai semneze contracte cu prea mulţi jucători.

Nice l-a cumpărat pe Rareş Ilie de la Rapid, în vară, cu cinci milioane de euro.

"Nici nu mai vreau să semnez prea mulţi jucători. Toţi au... 'ai găsit echipă, nea Giovanni?'. Să nu mai semnăm, doar pe câţiva. Când om avea ofertă... Noi, în proporţie de 80%, dominăm piaţa, aşa că... Ne scapă unul, ne scapă. Ne-a scăpat Rareş Ilie, la revedere, care-i problema? Se naşte altul", a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

De ce au renunţat Giovanni şi Victor Becali să-l semneze pe Ianis Stoica

Giovanni Becali a spus că, la dorinţa jucătorului, el şi fratele său au încercat să-l semneze pe Ianis Stoica de la FCSB. Totuşi, mutarea nu s-a mai realizat pentru că fotbalistul a cerut suma de 40.000 de euro, pe care Giovanni nu a fost dispus să o plătească pentru ca Stoica să-şi cumpere o maşină.

"Ianis Stoica a venit la noi, a zis că putem colabora, că semnăm un precontract. N-am semnat un contract adevărat, un precontract în care el şi-a luat responsabilitatea că e cu noi. Frate-miu mi-a zis 'Ce jucător, ce om'. După care a venit că vrea 40.000 de euro pentru o maşină. Zic, bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre? Am zis că-mi văd de treaba mea. Nu i-am dat şi i-am zis 'nu mai semnăm niciun precontract', joacă şi dacă om avea ceva vreodată mergem la patron să vedem dacă te dă", a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

Giovanni Becali a transferat în străinătate, doar în ultimii trei ani, jucători de 32,1 milioane de euro.

Afla mai multe despre: giovanni becaligiovanni becali transfer rares ilierares ilie transfer giovanni becaligiovanni becali rares ilie 

viewscnt
Articole similare