Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O prezentatoare de la BBC Sport se plânge de bustul prea generos: ”Claxonez când cobor din maşină”

FOTO | O prezentatoare de la BBC Sport se plânge de bustul prea generos: ”Claxonez când cobor din maşină”galerie foto

Diverse

Comentarii

Emma Louise Jones, vedetă a emisiunilor sportive de pe BBC Sport, susţine că sânii ei sunt atât de mari încât declanşează claxonul automobilului atunci când coboară din maşină.

În vârstă de 30 de ani, Emma Louise Jones este vedetă la BBC Sport şi una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din Marea Britanie.

În cadrul unui podcast,  Emma s-a plâns în gluma de una dintre trăsăturile ei fizice: sânii prea mari.

Vedeta TV care spune că sânii săi declanşează claxonul maşinii

Emma Louise Jones a fost invitată în podcastul lui John Fox - colegul ei de televiziune. În cadrul inverviului, ea a povestit amuzată de problemele pe care i le creează sânii mari.

Tânăra în vârstă de 30 de ani susţine că este posesoarea unui automobil BMW, Seria 1, la care ţine foarte mult, dar care nu se împacă foarte bine cu bustul ei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU EMMA JONES!

Emma a povestit amuzată cum sânii ei sunt atât de mari încât ating claxonul de fiecare dată când ea coboară din maşină. Şi de fiecare dată se sperie:

”Când îmi conduc micuţul meu BMW Seria 1 sunt una dintre acele persoane care pupă volanul de plăcere când conduc.

Dar asta înseamnă că, atunci când cobor din maşină, ştiţi voi, toate se duc spre volan, aşa că din greşelă ating claxonul cu sânii. Şi mă sperii groaznic de fiecare dată”, a povestit Emma Luise Jones, citată de Daily Star.

John Fox, colegul ei de televiziune, a confirmat povestea şi a relatat o scenă amuzantă care avea loc în fiecare dimineaţă în parcarea televiziunii la care cei doi erau colegi:

”În fiecare dimineaţă auzeam un ”beep!” Şi ştiam că Emma este acolo şi doar ce a coborât din maşină”, a povesti John Fox.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: emma 

viewscnt
Articole similare