Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brittney Griner a împlinit 32 de ani în închisoarea din Rusia! Ce mesaj a transmis şi ultimele informaţii despre scandalul dintre Moscova şi Washington

Brittney Griner a împlinit 32 de ani în închisoarea din Rusia! Ce mesaj a transmis şi ultimele informaţii despre scandalul dintre Moscova şi Washington

Sporturi

Comentarii

Baschetbalista Brittney Griner le-a mulţumit susţinătorilor săi printr-o scrisoare transmisă dintr-o închisoare rusă unde este reţinută. Ea a împlinit 32 de ani, scrie The Guardian.

Aflată în închisoare în Rusia, Brittney Griner a mulţumit susţinătorilor săi la împlinirea a 32 de ani

Într-o declaraţie lansată de avocaţii ei şi raportată de CNN, Brittney Griner a spus: „Vă mulţumesc tuturor pentru că v-aţi luptat atât de mult ca să mă duceţi acasă. Tot sprijinul şi dragostea voastră mă ajută cu siguranţă.”

Jucătoarea de baschet a fost condamnată la nouă ani de închisoare de către un tribunal rus pentru trafic de canabis. Cazul său a căpătat o dimensiune geopolitică în contextul crizei dintre Moscova şi Washington legată de ofensiva rusă din Ucraina.

Guvernul Statelor Unite susţine că Griner a fost reţinută pe nedrept şi a propus să îl ofere la schimb pe Viktor Bout, un traficant de arme rus care ispăşeşte o pedeapsă de 25 de ani de închisoare în Statele Unite, în schimb urmând să intre şi Paul Whelan, care ispăşeşte o pedeapsă de 16 ani de închisoare în Rusia pentru "spionaj".

 

Afla mai multe despre: brittney griner 

viewscnt
Articole similare