Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru, criză de râs când a văzut faza anului în România: ”Uite-l ce faţă face!” :)

VIDEO | Panduru, criză de râs când a văzut faza anului în România: ”Uite-l ce faţă face!” :)

Cupa României

Comentarii

Basarab Panduru a râs cu poftă când a comentat cum a primit Andrei Chindriş cartonaş roşu, în UTA Arad - FCSB 2-2, în grupele Cupei României.

Finalul meciului dintre UTA Arad şi FCSB, din prima etapă a grupelor Cupei României, a fost o nebunie. Din minutul 83 până la final s-au acordat nu mai puţin de 4 cartonaşe roşii.

Două dintre ele au ieşit în evidenţă. În minutul 83, Bouhena este mai întâi avertizat pentru tragere de timp, apoi primeşte al doilea galben după ce-l aplaudă ironic pe arbitru. A urmat Chindriş, care era pe bancă...

Basarab Panduru, criză de râs când a comentat cum a fost eliminat Andrei Chindriş

Eliminarea lui Andrei Chindriş este una dintre fazele anului în fotbalul românesc şi, posibil, în cel mondial.

În minutul 88, arbitrul Adrian Cojocaru s-a îndreptat spre banca celor de la UTA Arad, unde se protesta intens.

Andrei Chindriş a ieşit în evidenţă şi l-a aplaudat ironic pe arbitru, deşi cu 5 minute mai devreme Bouhena a văzut al doilea galben pentru un gest similar.

Cojocaru i-a arătat galben şi lui Andrei Chindriş, însă fundaşul lui UTA Arad nu s-a oprit aici şi l-a aplaudat din nou pe arbitru. Cojocaru a scos din nou cartonaşul galben şi apoi pe cel roşu.

Interesant este că Ilie Poenaru l-a lăsat rezervă pe Andrei Chindriş la meciul din Cupă tocmai pentru a-l proteja şi a-l odihni pentru următoare etapă din campionat, când UTA întâlneşte Universitatea Craiova.

Toată faza a provocat multe râsete în studioul Orange Sport. Silviu Tudor Samuilă, Basarab Panduru şi Emil Grădinescu au râs cu poftă pe seama gesturilor lui Andrei Chindriş:

Silviu Tudor Samuilă: Ăsta este punctul culminant din punctul meu de vedere.
Basarab Panduru: Ăsta, da.
Samuilă: Cojocaru începe să se certe cu cineva de pe bancă. Se duce, ameninţă cu galben, pe Chindriş. În aplaudă (n.r. Chindriş pe arbitru), ia galben, îl mai aplaudă... (n.r. şi ia al doilea galben)
Panduru: Şi uite-l şi pe Chindriş ce faţă face: ”Ce-am făcut? Ce-am făcut?” Nu ai făcut nimic. Poenaru te ţine să te aibă în meciul următor, te-a odihnit pentru meciul următor şi tu iei cartonaş roşu pe bancă, să nu joci meciul următor (n.r. râde cu poftă).
Emil Grădinescu: Au meci greu, cu CSU Craiova în etapa următoare. Cât de bună este asta.
Samuilă: Mă, cum se poate? Tu ştii ce s-a întâmplat mai devreme (n.r. Bouhena a fost eliminat după ce l-a aplaudat pe arbitru).
Panduru: Poate ştii, poate nu ştii, dacă nu te-o fi luat somnul p-acolo.
Grădinescu, râzând: Dar vrei să-ţi spun ceva? El nu aplaudă ironic. El aplaudă din inimă, ca pe cântăreţul de muzică populară.
Panduru, ironic: Şi pentru asta nu ai cum să-i dai al doilea galben.
Grădinescu: Da, sigur, e de vină arbitrul aici.

În finalul emisiunii, Basarab Panduru a fost întrebat dacă nu cumva Andrei Chindriş nu cunoaşte regulamentul şi nu ştie, deci, că primeşte galben dacă-l aplaudă ironic pe arbitru.

”(n.r. dacă Andrei Chindriş ştia că va lua galben dacă îl aplaudă pe arbitru) Chindriş, chiar dacă nu ştia, dacă nu dormea pe bancă, îl vedea pe Bouhena cum ia... (n.r. galben pentru aplauze).

Dacă nu te-a luat sforăitul şi nu eşti atent de ce ia Bouhena roşu, probabil că iei şi tu galben, al doilea galben şi roşu... (n.r. râde cu poftă) După ce te ţine, mă, ca să te aibă odihnit la meciul de campionat. E incredibil. Te ţine pe bancă, pe odihneşte şi tu iei roşu”, a comentat râzând Basarab Panduru.

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.


 

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare