Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a răbufnit: ”E ceva de film, de poveste, de mult n-am mai văzut aşa ceva”. Ce l-a scos din sărite după UTA - FCSB: ”Incredibil” + I-a luat apărarea lui Cojocaru

EXCLUSIV | Basarab Panduru a răbufnit: ”E ceva de film, de poveste, de mult n-am mai văzut aşa ceva”. Ce l-a scos din sărite după UTA - FCSB: ”Incredibil” + I-a luat apărarea lui Cojocaru

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

EXCLUSIV | Basarab Panduru a răbufnit: ”E ceva de film, de poveste, de mult n-am mai văzut pe toţi adunaţi aşa la un loc”. Ce l-a scos din sărite după UTA - FCSB: ”Incredibil”

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 84, de la FCSB a fost eliminat Bouhenna. În minutul 87, a primit cartonaş roşu şi Chindriş de la UTA, care era pe banca de rezerve.

FCSB a rămas cu doi oameni în minus în minutul 90+1, când a fost eliminat şi Radunovic. FCSB a mai avut un jucător eliminat în minutul 90+4, Oct. Popescu.

Basarab Panduru a răbufnit când a văzut reacţia jucătorilor care au încasat cartonaşele roşii în UTA - FCSB. 

”E incredibil că meciul a început abia din minutul 84. E ceva de film, de poveste, de mult n-am mai văzut pe toţi adunaţi aşa la un loc. Toţi întreabă <<ce am făcut>> că <<n-am facut nimic>>, dar a aplaudat. Aia mi se pare... adică ai galben, aplauzi şi după <<ce am făcut?>>.

(n.r. despre Chindriş) Uite-l şi pe Chindriş, aplaudă şi după <<ce am făcut?>>. <<Nu ai făcut nimic...>>. Pfai de capul meu... ceva de...”, a răbufnit Basarab Panduru la Orange Sport. 

”(n.r. despre Radunovic) Vreau să văd fotbal, să bat, să câştig, dar mă uit ce minut e. Cu Voluntari are un jucător lângă el, dă-i lui mingea, să fugă el, iar tu rămâi în spate. Probabil că dacă principiul ăsta era discutat atunci (n.r. cu Voluntari), nu mai era discutat acum.

(n.r. despre Octavian Popescu) Păi şi pentru ce face aici (n.r. reacţia nervoasă după primul galben), cred că era de galben şi dacă nu îi dădea galben. Jucătorii trebuie să se potolească, nu Cojocaru. Dacă poate să dea (n.r. galbene), ce să facă, să nu dea?”, a continuat Panduru. 

În aceeaşi grupă, FC Botoşani s-a impus în deplasare în faţa echipei Gloria Buzău, scor 1-0.

Ultima partidă din prima etapă a grupei B, Oţelul Galaţi – CS Mioveni, este programată joi, la ora 15.00.

Afla mai multe despre: basarab panduruutafcsb 

viewscnt
Articole similare