Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza care a provocat hohote de râs în studioul Orange Sport. Panduru s-a amuzat cu poftă: "Veniţi, veniţi! Uite, face semn"

VIDEO | Faza care a provocat hohote de râs în studioul Orange Sport. Panduru s-a amuzat cu poftă: "Veniţi, veniţi! Uite, face semn"

FCSB

Comentarii

O fază din finalul meciului UTA - FCSB 2-2 a stârnit hohote de râs în studioul Orange Sport, cu Basarab Panduru în prim-plan.

Finalul meciului UTA - FCSB 2-2 a fost unul cu adevărat nebun. "Roş-albaştrii" au luat trei cartonaşe roşii, iar David Miculescu l-a făcut pe Panduru să râdă cu poftă.

VIDEO | Faza care a provocat hohote de râs în studioul Orange Sport. Panduru s-a amuzat cu poftă: "Veniţi, veniţi! Uite, face semn"

FCSB şi UTA au terminat la egalitate, 2-2 la Arad, un meci din grupa B a Cupei României, cu un final nebun. Pe rând, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic şi Octavian Popescu au fost eliminaţi, dar şi Andrei Chindriş de la UTA.

Faza care a provocat hohote de râs în studioul Orange Sport s-a întâmplat chiar la finalul partidei, în minutul 90+6, şi l-a avut pe David Miculescu în prim-plan. "Perla" de la FCSB a făcut presing sus, la portar, când echipa rămăsese cu trei oameni mai puţin pe teren şi risca să piardă partida.

Mai mult, Miculescu îşi chema şi coechipierii în ajutor, în speranţa că mai poate obţine ceva din partidă. Totuşi, portarul a degajat, iar arbitrul Adrian Cojocaru a fluierat finalul.

Când a văzut faza cu Miculescu, Basarab Panduru (52 de ani) a izbucnit în hohote de râs: "Erau în 7, FCSB, plus portar. A făcut, la portar s-a dus, ca el să degajeze şi să rămână 6. Să fie 10 contra 6. Le mai făcea şi semn să vină încă vreo 2-3, ca să rămână ăştia 10 contra 2. E incredibil! El zice că am vrut să câştigăm meciul. Era minutul 90, era mingea la ei şi tu mai chemati 2-3, să rămâneţi 1-2 contra 10 acolo. 'Hai, veniţi, veniţi!'

(n.r. - Dică) Ce să-i mai spună? Uite, face semn 'veniţi, veniţi, veniţi!'. Veniţi, ca să rămânem 2 contra 10.", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

UTA - FCSB 2-2, în grupele Cupei României

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 84, de la FCSB a fost eliminat Bouhenna.

În minutul 87, a primit cartonaş roşu şi Chindriş de la UTA, care era pe banca de rezerve.

FCSB a rămas cu doi oameni în minus în minutul 90+1, când a fost eliminat şi Radunovic. FCSB a mai avut un jucător eliminat în minutul 90+4, Oct. Popescu.

Afla mai multe despre: basarab panduruvideodavid miculescurasfazafcsbutacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare