Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, consternat de Radaslavescu: "La Farul nu făcea asta, erau reguli. Te dai mai mare decât eşti"

Panduru, consternat de Radaslavescu: "La Farul nu făcea asta, erau reguli. Te dai mai mare decât eşti"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a făcut o comparaţie între mediul conceput de Gică Hagi la Farul Constanţa şi cluburile la care se transferă jucătorii printr-un exemplu concret: Eduard Radaslavescu, fotbalistul despre care Gigi Becali susţine că nu "îi place să muncească".

Radaslavescu, pe un drum periculos la FCSB? "De ce e altul?"

Gigi Becali şi Gică Hagi au făcut noi afaceri la începutul acestui sezon. FCSB i-a transferat de la Farul Constanţa pe Eduard Radaslavescu (18 ani) şi Radu Boboc (23 de ani), dar amândoi încă încearcă să-şi găsească locul sub comanda lui Nicolae Dică. 

Basarab Panduru, care a a lăudat Farul Constanţa şi i-a asemănat stilul de joc cu cel al lui Salzburg, a găsit noi diferenţe între modul lui Gică Hagi de a face lucrurile la echipa de la malul mării şi felul în care arată fotbaliştii plecaţi de sub comanda "Regelui".

Experul Orange Sport a observat că Eduard Radaslavescu "a lăsat-o mai moale" după transferul de la Farul Constanţa şi a găsit explicaţia. 

"Cred că cea mai mare realizare la Farul e că sunt reguli. La Farul sunt reguli, ştii când vii acolo, ce trebuie să mănănci, ce trebuie să facem, cum trebuie să facem. (n.r. - Şi la alte echipe nu sunt reguli?) Nu! Nu ascultă! Nu ascultă jucătorul. De ce când pleacă în altă parte jucătorul e altul? De ce Radaslavescu la el (n.r. - la Gică Hagi) face ceva şi aici (n.r. - la FCSB) vine şi face altceva? 

L-ai văzut pe Radaslavescu cu jambierele lăsate jos la Farul vreodată? Acolo ştia că sunt reguli, acolo nu mişcai. Şi jambierele, ba da, că ai plecat dintr-un sistem cu reguli şi nu mai urmezi regulile. 

Cât respecţi regulile, te antrenezi bine, e normal să joci şi slab. E simplu. Tu nu accepţi că jucătorul joacă slab atunci când nu se antrenează bine, când nu face ce trebuie", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport

"Când ai plecat de la Farul, laşi jambierele jos, te dai mai mare decât eşti"

Deja, Gigi Becali l-a luat în vizor pe Eduard Radaslavescu, despre care a spus că "nu îi place să muncească". De altfel, expertul Orange Sport a observat că internaţionalul român "s-a eliberat" de metodele lui Gică Hagi.

"(n.r. - dar un jucător plecat de la Hagi a dat randament în altă parte?) Tocmai asta spun. Acolo sunt reguli. Ei au venit şi ne-au spus, jucătorii. Torje ne-a spus <<Hagi ne spune tot, ne spune ce să facem, iar noi toţi respectăm regulile>>. Asta e! Acolo sunt reguli şi toată lumea le respectă şi se confirmă. 

Există regulile altor cluburi, dar nu regulile astea (n.r. - de la Farul). Aici e regulă că n-ai voie să greşeşti deloc. 

La Farul sunt reguli clare, le respecţi, iar când ai plecat laşi jambierele jos, te dai mai mare decât eşti. Nu că nu joacă (n.r. - la FCSB), dar parcă vezi că s-a eliberat de ceva. Parcă ai impresia că l-a ţinut cineva. Asta era dorinţa lui de fapt <<Să fiu cum vreau, eu aşa sunt, aşa vreau să fac>>", a adăugat Basarab Panduru despre fotbalistul transferat la începutul sezonului de Gigi Becali la FCSB. 

Eduard Radaslavescu a fost titular şi a marcat în UTA - FCSB 2-2, în Cupa României, meci cu patru fotbalişti eliminaţi de centralul partidei. 

Afla mai multe despre: eduard radaslavescufcsbgigi becaligica hagiuta fcsb 2-2uta fcsb cupa romanieibasarab pandurubasarab panduru eduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare