Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Doar Salzburg joacă aşa. Mai vedem în România aşa ceva?". Echipa din Superligă care l-a cucerit pe Panduru. "Vai, cel mai frumos fotbal din ţară"

"Doar Salzburg joacă aşa. Mai vedem în România aşa ceva?". Echipa din Superligă care l-a cucerit pe Panduru. "Vai, cel mai frumos fotbal din ţară"

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport au analizat liderul la zi din Superligă. În timp ce Florin Răducioiu a dat verdictul şi a spus că joacă cel mai frumos fotbal din România, Basarab Panduru a remarcat sistemul de joc inedit pentru tiparul Superligii.

Florin Răducioiu: "Au toate ingredientele pentru a câştiga acest campionat"

Favoritele dinaintea sezonului la câştigarea titlului în Superligă, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, au început greu sezon, iar Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au profitat. Prin jocul bun şi victoriile consecutive au urcat pe primele două locuri din clasament, cu 33 de puncte, respectiv 28 de puncte. 

Florin Răducioiu a remarcat echipa condusă de Gică Hagi, fostul său coleg din Generaţia de Aur. Farul Constanţa a legat cinci victorii consecutive, iar punctele tari ale echipei au fost evidenţiate. 

"Vai... Cred că tuturor ne place Farul. Impresia este minunată. E echipa care-mi place cel mai mult, e echipa care joacă cel mai frumos fotbal, modern, echipa care are acest spirit ofensiv, o echipă care are nevoie de minge mereu. Când pierd mingea, o recâştigă cât mai repede, au o condiţie fizică excelentă şi cu câţiva jucători de mare nivel tehnic, Alibec, Munteanu, Pitu.

Mă încântă jocul echipei lui Hagi şi repet că e echipa cea mai frumoasă, cea mai în formă. Sper că au toate ingredientele pentru a câştiga acest campionat. E echipa care joacă cel mai frumos fotbal din această ţară. Hagi a revitalizat fotbalişti, e meritul lui", a declarat fostul oficial al lui Dinamo Bucureşti pentru Orange Sport. 

Basarab Panduru, despre Farul Constanţa: "Doar Salzburg mai joacă sistemul ăsta. Mai vedem în ţară aşa ceva?"

Pe lângă sistemul inedit folosit de Gică Hagi la Farul, Basarab Panduru a evidenţiat şi regulile pe care "Regele" le-a impus pentru a face performanţă cu echipa de la malul mării. 

"Mă gândeam la sistemul ăsta. Mai vedem la noi în ţară 4-3-1-2? Nu prea îl mai vedem. De unde s-ar fi putut inspira? El şi înainte în juca, în faţă cu Ianis, Iancu. Salzburg mai joacă aşa, 4-3-1-2, cu Sesko şi Junior Adamu în faţă, un jucător în spatele lor. 

Pitu începe să marcheze faţă de toate meciurile lui. E un lucru bun pentru el. Cei trei din faţă de la Farul inventează, inventează lucruri, iar "Regele" şi-a făcut sistem cu patru fundaşi, trei închizători apoi, doar Grameni să nu fie, cu o siguranţă acolo, cu Kiki care poate urca mult, are libertate pe partea stângă. Cu siguranţa din apărare le dai libertate să facă ce vor celor trei din faţă. 

Cea mai mare realizare la Farul e că sunt reguli, ce trebuie să mâncăm, ce trebuie să facem. De ce când jucătorii pleacă în altă parte e altul? Nu ascultă! De ce Radaslavescu la Hagi face ceva şi la FCSB face altceva? La Farul l-ai văzut cu jambierele lăsate? Nu! Acolo sunt reguli! Ai plecat dintr-un sistem cu reguli şi nu mai ai reguli acum", a spus Basarab Panduru. 

  • Echipa-tip a Farului Constanţa: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă, Grameni - L. Munteanu - Alibec, Pitu

Faza "controversată" din FCSB-UTA care l-a făcut pe Dică să-şi dea demisia? Panduru crede că a descoperit motivul în minutul 55. "Niciodată nu s-a întâmplat / Eu cred că da" | EXCLUSIV

Marţi, Farul Constanţa a revenit pe teren şi a făcut doar o remiză în grupele Cupei României cu Alexandria, în deplasare, scor 2-2. 

Primele meciuri din grupele Cupei României sunt în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurufarul constantagica hagibasarab panduru superliga 

viewscnt
Articole similare