Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia sinceră a antrenorului de la CSM Alexandria după ce l-a încurcat pe Gică Hagi: ”Am forţat cu doi atacanţi!”

Reacţia sinceră a antrenorului de la CSM Alexandria după ce l-a încurcat pe Gică Hagi: ”Am forţat cu doi atacanţi!”

Cupa României

Comentarii

Farul Constanţa a încheiat la egalitate marţi primul meci disputat în grupa a 3-a din Cupa României: scor 2-2 cu echipa CSM Alexandria, din Liga 3.

Gabriel Torje a deschis scorul pentru Farul, în minutul 8, dintr-o pasă a lui Enes Sali. Mihai Stancu a egalat în minutul 35, din lovitură liberă. În minutul 59, Torje a primit pasă de la Enes Sali şi a înscris al doilea său gol. Alexandria a egalat în minutul 86, prin golul lui Cioablă.

La finalul meciului, Ştefan Odoroabă, antrenorul celor de la CSM Alexandria, a oferit mai multe declaraţii. El a spus că a forţat în momentul când echipa lui era condusă cu 2-1. 

”Am forţat cu doi atacanţi!”

”E un rezultat meritat, din punctul meu de vedere, chiar dacă Farul nu a venit cu prima garnitură. Chiar dacă pierdeam după jocul de astăzi, la cum au jucat băieţii, la atitudinea pe care au avut, eram mulţumit. Că am egalat şi am făcut un joc bun, cu atât mai bine decât noi.

Emoţie nu. Nici jucătorii nu au avut. Am jucat de la egal la egal, cât am putut. Da, m-am bucurat că am căzut cu ei în Cupă, fiindcă am jucat cu echipa momentului din Liga 1. Ei cu CFR Cluj sunt echipa cele mai în formă şi chiar mă bucur pentru rezultatul de astăzi şi că am adus o echipă de Liga 1 la Alexandria.

La 2-1 pentru Farul, am forţat cu doi atacanţi. El vine după şi după o accidentare. A făcut ceea ce trebuie să facă, a marcat.

Trebuie să ne aşteptăm şi la următorul meci, cu U Cluj, de acasă, să jucăm la fel de bine. Dacă vom obţine un rezultat la fel de pozitiv sau o să câştigăm, la fel de bine pentru noi.

Sunt bucuroşi băieţii, dar le-am zis să ne temperăm, fiindcă sâmbătă avem un joc greu, în deplasare, care este la fel de important pentru noi”, a declarat Ştefan Odoroabă, antrenorul celor de la CSM Alexandria.

Afla mai multe despre: cupa româniei-csm alexandria-farul 

viewscnt
Articole similare