Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat o revenire importantă la FCSB: ”În maximum o lună se va antrena!”

Gigi Becali a anunţat o revenire importantă la FCSB: ”În maximum o lună se va antrena!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Iulian Cristea va reveni la antrenamentele FCSB-ului.

FCSB a fost lovită pe un post vulnerabil în ultimii ani. Odată cu accidentarea lui Iulian Cristea (27 de ani), oficialii au fost nevoiţi să facă transferuri. 

Fundaşul central de la FCSB a fost titular în înfrângerea din primul meci al României din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru, dar n-a rezistat nici măcar o repriză.

Iulian Cristea s-a lovit iniţial, a dorit să continue şi s-a accidentat grav apoi, după ce a călcat într-o gaură de aspersor de pe teren. 

FCSB are absenţe în compartimentul defensiv, dar Becali a spus că nu îşi face griji, deoarece Iulian Cristea va reveni la antrenamentele FCSB-ului. 

”În maximum o lună o să revină el!”

”Nu sunt cei mai buni (n.r. - fundaşii centrali), dar măcar ăştia când sar la cap, nu e ceea ce aveam până acum. Ăia doar mimau, trecea mingea peste ei. Său făceau fault în timp ce săreau.

Ştii de ce suferim? Pentru că avem nevoie ca fundaşii centrali să joace fotbal. O să vină cât de curând Cristea, care nu e cel mai extraordinar, dar nu este slab, deci în maxim o lună o să vină Cristea”, a spus Gigi Becali la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-iulian cristea 

viewscnt
Articole similare