Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru unul este odihnă, altul face 400 de kilometri”. Gică Hagi, nervos după egalul din Cupa României: ”Nu se poate aşa ceva. Nu ştiu ce organizare a fost”

”Pentru unul este odihnă, altul face 400 de kilometri”. Gică Hagi, nervos după egalul din Cupa României: ”Nu se poate aşa ceva. Nu ştiu ce organizare a fost”

Farul Constanța

Comentarii

Farul nu a reuşit să câştige în Cupa României în faţa unei echipe din Liga 3, iar Gică Hagi a avut motive de nemulţumire. Managerul contănţenilor a avut o reacţie nervoasă la capătul partidei şi a acuzat mai multe aspecte.

Farul Constanţa a încheiat la egalitate, cu CSM Alexandriam, din Liga 3, scor 2-2, primul meci disputat în grupa a 3-a din Cupa României.

Gabriel Torje a deschis scorul pentru Farul, în minutul 8, dintr-o pasă a lui Enes Sali. Mihai Stancu a egalat în minutul 35, din lovitură liberă.

În minutul 59, Torje a primit pasă de la Enes Sali şi a înscris al doilea său gol. Alexandria a egalat în minutul 86, prin golul lui Cioablă.

Gică Hagi a izbucnit după egalul din Cupa României: ”Nu se poate aşa ceva”

La finalul meciului, Gică Hagi a fost nemulţumit de arbitraj şi s-a arătat deranjat de lipsa de organizare a partidei şi de faptul că Farul a jucat în deplasare, în timp ce Rapid, viitoarea adversară din campionat, joacă pe teren propriu meciul din Cupă cu Dumbrăviţa.

”Publicul s-a bucurat, a fost un meci frumos, s-a jucat. Am întâlnit o echipă foarte bună, care merita să fie aici. Trebuia să fim mai inteligenţi şi să plecăm cu cele trei puncte. Am încercat, fiecare a dat cât a putut.

Asta e fotbalul. Cred că am avut şi penalty, şi gol valabil. Asta este, mergem înainte. Gabi e acolo, creşte, încă nu e el. Azi puteam face mai mult şi puteam să câştigăm.

E normal să am o reacţie nervoasă şi să fim puţin dezamăgiţi. S-a făcut o greşeală şi trebuia să fim mai atenţi. A fost o centrare foarte bună prin faţa apărării care trebuia respinsă.

Rapid joacă meci acasă, noi mergem 400 de kilometri. Nu am văzut copii de mingi, e meci de Cupă. Nu se poate aşa ceva, să nu existe copii de mingi. Dacă ăla nu era penalty, atunci... Gol valabil în prima repriză, s-a dat offside... asta e, mergem mai departe.

Am făcut 400 de kilometri şi nu erau copii de mingi. Nu ştiu ce organizare a fost, dar nu se poate. Rivalii noştri joacă meci acasă. Trebuie să las jucători acasă. Pentru unul este odihnă, altul face 400 de kilometri”, a declarat Hagi, după meci.

Afla mai multe despre: farulhagicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare