Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă îl contrazice pe Gigi Becali: ”Vă dau scris că e mult pe minus! Nu poate să îşi facă socotelile si de asta spune că se retrage!”

Victor Piţurcă îl contrazice pe Gigi Becali: ”Vă dau scris că e mult pe minus! Nu poate să îşi facă socotelile si de asta spune că se retrage!”

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă a vorbit despre patronul FCSB, Gigi Becali.

Fostul selecţioner susţine că patronul FCSB nu a fost prea inspirat la achiziţii în ultima perioadă. De asemenea, el spune că este mult pe minus din momentul când a decis să investească în fotbal. 

În spaţiul public, patronul FCSB a afirmat mereu că este un investitor care a ieşit pe plus din fotbal. Totuşi, Victor Piţurcă susţine că Gigi Becali este mult pe minus, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vrea să se retragă din fotbal. 

”Vă dau scris că e mult pe minus! Nu poate să îşi facă socotelile si de asta spune că se retrage!”

”Mă, câte ceva a reuşit Gigi în fotbal. Dar să nu creadă cineva ce spune el, că e pe plus. Nu e pe niciun plus. El, Gigi dacă îşi face… Dar e greu, nu mai poate să-şi facă socotelile. Vă dau scris că aşa, ponderat, e mult pe minus.

Ascultaţi-mă ce vă spun. Numai dacă iau jucătorii pe care i-a angajat şi i-a dat după două trei luni afară, cât l-au costat. Sunt zeci de jucători, câteva sute de mii la vreo 20, 30 de jucători, fă socoteala!

O echipă de fotbal este o groapă mare de tot în care arunci bani şi nu se vede deloc. În ultimul timp spune mereu că dacă nu se califică, se retrage. De ce? Pentru că a bagat bani mulţi”, a declarat Victor Piţurcă, în podcastul „Tare de Tot”.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-piţurcă 

viewscnt
Articole similare