Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu a mai rezistat şi a ieşit la atac după UTA-FCSB: ”Nu am văzut un arbitru să se comporte ca domnul Cojocaru!” Mesajul postat de oficialul FCSB la miezul nopţii

MM Stoica nu a mai rezistat şi a ieşit la atac după UTA-FCSB: ”Nu am văzut un arbitru să se comporte ca domnul Cojocaru!” Mesajul postat de oficialul FCSB la miezul nopţii

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 84, de la FCSB a fost eliminat Bouhenna. În minutul 87, a primit cartonaş roşu şi Chindriş de la UTA, care era pe banca de rezerve. FCSB a rămas cu doi oameni în minus în minutul 90+1, când a fost eliminat şi Radunovic. FCSB a mai avut un jucător eliminat în minutul 90+4, Octavian Popescu.

După meci, MM Stoica nu a mai rezistat şi a postat un mesaj pe Facebook. Oficialul FCSB nu a fost mulţumit de centralul partidei.

”Nu am văzut un arbitru să se comporte ca domnul Cojocaru!” 

”Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca domnul Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaş la un meci cu Voluntari câştigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henţ al aceluiaşi Armaş. Vă las să ghiciţi cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Minutul 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-uta-cupa româniei 

viewscnt
Articole similare