Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, discurs manifest după partida cu FCSB: ”O să plătească scump pentru eliminare. Parcă a venit Crăciunul la noi de câteva etape!”

Ilie Poenaru, discurs manifest după partida cu FCSB: ”O să plătească scump pentru eliminare. Parcă a venit Crăciunul la noi de câteva etape!”

Cupa României

Comentarii

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 84, de la FCSB a fost eliminat Bouhenna. În minutul 87, a primit cartonaş roşu şi Chindriş de la UTA, care era pe banca de rezerve.

FCSB a rămas cu doi oameni în minus în minutul 90+1, când a fost eliminat şi Radunovic. FCSB a mai avut un jucător eliminat în minutul 90+4, Octavian Popescu.

La finalul meciului, Ilie Poenaru a fost dezamăgit. El spune că jucătorul Chindriş va plăti scump, după ce a încasat cartonaşul roşu. 

”O să plătească scump pentru eliminare. Parcă a venit Crăciunul la noi de câteva etape!”

”Nu meritam să pierdem acest meci, am jucat de la egal la egal. Aţi văzut că în partea a doua totul s-a fragmentat. Au apărut aceste eliminări. Cred că aici arbitrul a pierdut puţin lucrurile de sub control. Din ce am văzut, este penalty pentru FCSB.

Dar eu nu înţeleg, dacă este situaţie de cartonaş roşu, la intrarea lui Radunovici la Stahl, de ce nu se dă? În campionat a fost roşu la Pantea, se dă doar galben. Haideţi să folosim aceeaşi măsură, că dacă nu, toţi suntem frustraţi. De 3-4 etape la noi tot timpul se întâmplă. Chindriş o să plătească scump pentru eliminare.

Era titular etapa viitoare, de asta l-am ţinut pe bancă. Din păcate, uitaţi-vă ce se întâmplă. O să plătească în primul rând financiar. Facem greşeli, nu ai voie să faci aşa ceva. Le-am zis jucătorilor, m-am săturat, parcă a venit Crăciunul la noi de câteva etape, facem cadouri mereu.

Mă bucură că am reuşit să revenim, mă bucură că au crezut şi mă bucură atitudinea. Nu m-au dezamăgit jucătorii, au avut atitudine. Da, îmi doresc mai mult, eu tot timpul îmi doresc mai mult, chiar dacă câştig sau pierd.

E un meci greu cu Craiova, avem nevoie de puncte, trebuie să câştigăm să ţinem aproape de primele 6. Să vedem ce probleme medicale avem”, a spus Ilie Poenaru, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cupa româniei-uta-fcsb-ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare