Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul aflat pe lista CFR-ului, pus la îndoială. Giovanni Becali: "E veştejit, ca Daum!" | EXCLUSIV

Antrenorul aflat pe lista CFR-ului, pus la îndoială. Giovanni Becali: "E veştejit, ca Daum!" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a avut pe lista înlocuitorilor lui Dan Petrescu pe Andrea Mandorlini (62 de ani), fost antrenor în Gruia, dar Giovanni Becali a spus la Orange Sport că n-ar fi fost o alegere bună. În cele din urmă, "Bursucul" a rămas pe postul de antrenor în Gruia.

Andrea Mandorlini a plecat de la CFR Cluj în toamna lui 201 şi a ratat prezenţa în grupele Ligii Campionilor, iar clujenii l-au avut din nou pe listă pe antrenorul italian atunci când s-a pus problema ca Dan Petrescu să plece din Gruia.

CFR Cluj a avut pe lista înlocuitorilor lui Dan Petrescu un antrenor "veştejit: "E ca Daum" | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Giovanni Becali a comentat lista scurtă a înlocuitorilor lui Dan Petrescu la CFR Cluj, atunci când a fost vorba de plecarea lui Dan Petrescu. Fostul agent FIFA a spus că nu i s-ar fi părut o alegere bună reinstalarea lui Mandorlini.

Giovanni Becali l-a numit pe Andrea Mandorlini "un antrenor veştejit" şi l-a comparat pe italian cu Christph Daum, fotul selecţioner al României: "Mandorlini e veştejit ca şi Daum. Are 8, 9 ani de când e pe din afară. E adevărat că a antrenat la nivel mare, dar ce, Daum n-a antrenat la nivel mare?", a spus Giovanni Becali, la Orange Sport.

Andrea Mandorlini a antrenat CFR Cluj între noiembrie 2009 şi septembrie 2010, timp de 35 de meciuri, cu o medie de 1,86 puncte câştigate pe meci.

De la plecarea de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini a antrenat la Hellas Verona, Genoa, Cremonese şi Padova.

Afla mai multe despre: giovanni becaliandrea mandorlinicfr cluj 

viewscnt
Articole similare