Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicoliţă a şocat clienţii unui restaurant. A pus un om al străzii la masă. "Miroase", au strigat cei din jur, iar totul s-a terminat drastic

Nicoliţă a şocat clienţii unui restaurant. A pus un om al străzii la masă. "Miroase", au strigat cei din jur, iar totul s-a terminat drastic

Diverse

Comentarii

Bănel Nicoliţă (37 de ani), unul dintre cei mai îndrăgiţi fotbalişti ai FCSB-ului, a rememorat momentele de când se afla în plină glorie la clubul bucureştean. Născut într-o familie fără posibilităţi, a făcut primii bani importanţi la echipa lui Gigi Becali, iar fostul tricolor şi-a amintit ce făcea cu banii în afara terenului, în timpul liber.

Bănel Nicoliţă: "Nu-mi pare rău de banii pierduţi"

Bănel Nicoliţă este dublu campion al României cu FCSB, cu care a jucat în Champions League, a evoluat la Saint-Etienne sau Nantes şi are 37 de meciuri în echipa naţională. El recunoaşte că s-a luptat cu prejudecăţile şi greutăţile financiare peste care a trecut prin dorinţa sa de a munci, dar problemele personale nu l-au ocolit pe "Jardel". 

În ultimii ani, fostul fotbalist a trecut printr-un divorţ, a pierdut o bună parte din averea strânsă în fotbal şi a încercat, fără succes, să facă performanţă cu echipa de fotbal din oraşul natal, Făurei. 

Din 2005, după ce a ajuns la FCSB, a început să strângă bani, dar şi apropiaţi cu care a cheltuit sume mari de bani. După ce s-a retras din fotbal, Bănel Nicoliţă a recunoscut că s-a înconjurat şi de persoane nepotrivite, care au profitat de el. 

"Azi, nu (n.r. - n-ar mai arunca bani pentru persoanele din jur). Doar pentru care merită. Ce am făcut, am făcut cu inima, în 2005, 2006, când am făcut. Nu am vrut să arăt că sunt mai bogat decât ceilalţi sau sunt cineva. Am făcut-o cu sufletul, pentru că aşa am simţit să fac, să le ofer o masă, să ofer ce e mai bun. Pe partea cealaltă am avut de suferit, dar de nimic nu-mi pare rău, de banii pierduţi, pentru că e o lecţie şi din ea am învăţat", a spus Bănel Nicoliţă la 40 de întrebări cu Denis Rifai

"Am pus un cerşetor la masă şi a mâncat cu mine"

Venit dintr-un mediu modest, Bănel Nicoliţă a a strâns lângă el şi oameni mai puţin norocoşi. El susţine că a ajutat cerşetori şi chiar a pus la masa unui restaurant un om al străzii. 

"Am învăţat să nu le mai ofer oamenilor falşi, oamenilor care sunt doar lângă tine când sunt sus, când eşti Bănel Nicoliţă şi vor să se afişeze cu tine. Acum aleg şi nu ştiu dacă mai am mulţi prieteni, dar cei care sunt au venit cu sufletul şi la orice oră aş face orice pentru ei. 

Dacă mă gândesc în urmă, chiar dacă am pierdut mulţi bani... Mama îmi reproşa mereu de ce nu sunt mai atent. Spuneam că-mi asum. Aşa simt. 

Am stat cu cerşetori la masă. Câţi dintre oamenii ăştia pot sta cu un cerşetor la masă, care mirosea, săracul, în toate felurile. I-am spus <<Tu stai la masă, eşti om bun şi meriţi>>.

Întrebaţi în Brăila. Tuturor cerşetorilor care veneau eu le dădeam bani, oriunde eram. Dacă aveam 10 lei, le dădeam cinci lei. 

A fost un caz în care era un cerşetor şi l-am pus cu mine la masă şi a mâncat cu mine. Nişte prieteni <<Domnule, miroase>>, nu ştiu ce. <<Tu, tu, tu, afară şi rămâne cu mine la masă şi mănâncă>>.

Ăsta sunt eu. Nu am avut nevoie să demonstrez nimănui, că acolo sus e Dumnezeu şi ne vede pe fiecare. Dau cuiva şi nu mă laud, nu mă vedeţi pe mine. Ce am spus cu mese şi cu alea sunt atât (n.r. - puţine) din câteva am făcut. I-am luat tatei casă şi m-a păcălit. A zis că stă în ea şi nu stătea în ea", a adăugat fostul fotbalist de la FCSB pentru sursa citată. 

În urmă cu un an, despre Bănel Nicoliţă au apărut informaţii că a plecat să lucreze în SUA, din cauza anumitor probleme din România. 

Afla mai multe despre: banel nicolitabanel nicolita steaua bucurestibanel nicolita omul strazii restaurant 

viewscnt
Articole similare