Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă, marcat profund de problemele personale. ”Să fiu sincer, nu mi-am revenit nici acum!”

Bănel Nicoliţă, marcat profund de problemele personale. ”Să fiu sincer, nu mi-am revenit nici acum!”

Diverse

Comentarii

Bănel Nicoliţă a recunoscut după ce s-a întors din Statele Unite că a fost afectat de problemele personale pe care le-a avut.

Fostul fotbalist al lui Gigi Becali a recunoscut că problemele personale l-au afectat. În luna octombrie, el a plecat în SUA, deoarece ar fi avut datorii la cămătari, iar Nicoliţă ar fi trebuit să le plătească. Bănel a vorbit şi despre divorţul din 2020 şi a povestit despre problemele întâmpinate după ce s-a întors la Făurei, unde s-a implicat la echipa de fotbal. 

”Să fiu sincer, nu mi-am revenit nici acum!”

“Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi.

Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit aici şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. Nu a acceptat şi, la acel moment, chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”, a spus Bănel Nicoliţă, pentru canalul de Youtube “theXclusive”.

Bănel nu are de gând să abandoneze clubul de la CS Făurei şi visează să creeze un club de fotbal puternic în oraşul natal. Mijlocaşul are 242 de meciuri în Liga 1 şi 32 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: bănel nicoliţă-sua-făurei 

viewscnt
Articole similare