Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB este cea mai slabă din România". Dumitru Dragomir ştie cum a fost "stricat" Octavian Popescu: "I-au făcut loc lui"

"FCSB este cea mai slabă din România". Dumitru Dragomir ştie cum a fost "stricat" Octavian Popescu: "I-au făcut loc lui"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomr, a tras concluziile după UTA - FCSB, 2-2, în Cupa României.

"FCSB este cea mai slabă din România"

Dumitru Dragomir dă vina pe Nicolae Dică şi deciziile luate de conducătorii de la FCSB pentru situaţia sportivă în care se află echipa în acest sezon. 

De asemenea, "Corleone" l-a taxat pe Adrian Cojocaru, arbitrul care a acordat patru cartonaşe roşii în UTA - FCSB 2-2. 

„Cojocaru a pierdut meciul din mână şi a greşit. Pe Octavian Popescu l-a dat afară degeabă. Steaua (n.r. - FCSB) nu s-a comportat rău cu atâţia tineri. Eu, dacă aş fi la Steaua (n.r. - FCSB), nu l-aş scoate şi l-aş lăsa doar în partea strângă, unde dă randament. Antrenorii l-au stricat ca să îi facă loc lui Coman. Pentru ce trebuia să facă scenele alea nervos? Trebuie să fii judecător. Dacă aplauzi ironic… 

FCSB este cea mai slabă din România. Din punct de vedere tactic, Octavian Popescu are randament în stânga. E o mare greşeală când îl scoţi. Chiar că e de râs că se ia de alţii

Este o mare tâmpenie! (n.r. despre rulatul jucătorilor). Nu ştiu cine i-a zis lui Gigi chestia asta. Când se mai sudează echipă, dacă nu prin jocuri? Dacă voi îmi daţi un exemplu de un jucător care a crescut stând pe bancă, eu mă împuşc! Nu există aşa ceva! 

De ce marile noastre talente aveau valoare? Pentru că în afară de antrenament, mai jucau 2-3 în cartier. Metodele antrenamentelor se fac în mii de repetări, nu în sute”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Sport.ro

FCSB a remizat cu UTA, scor 2-2, în grupele Cupei României

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare