Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Felicitări, Rădoi!". Basarab Panduru i-a luat partea antrenorului Universităţii Craiova: "Multă lume a gândit simplu, bă, e nebun, îşi pune piedici?" | EXCLUSIV

"Felicitări, Rădoi!". Basarab Panduru i-a luat partea antrenorului Universităţii Craiova: "Multă lume a gândit simplu, bă, e nebun, îşi pune piedici?" | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru, fost colaborator al lui Laurenţiu Reghecampf în staff-ul de la Universitatea Craiova, a salutat decizia lui Mirel Rădoi de a exclude patru fotbalişti importanţi din lot.

Basarab Panduru, mesaj pentru Mirel Rădoi

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci din Superligă, în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

Înaintea partidei din Giuleşti, Mirel Rădoi a anunţat că a pus piciorul în prag şi că a exclus din lot patru vedete: Jovan Markovic, Andrei Ivan, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vână. 

Antrenorul Universităţii Craiova a anunţat clar că decizia este sinonimă cu o pedeapsă pentru cei patru, după cele întâmplate în ultima perioadă. 

Iar Basarab Panduru a comentat decizia, la finalul celor 90 de minute, şi a fost de acord cu fostul selecţioner al României. 

"Mi-a plăcut meciul, dar aş începe prin felicitări pentru Rădoi. Vreau să-l felicit pentru tot ce s-a întâmplat înainte de meci. Văd un antrenor principal la echipă, un om care ia decizii şi care face ce trebuie să facă. Dacă nu e discpiplină, iei decizii. A preferat disciplina în locul rezultatului, că i-a lăsat în afara lotului din cauza antrenamentului, disciplinei, pe Ivan, Markovic, Hanca şi Vână. Vână oricum era scos. Decizii tehnice! 

Multă lume a gândit simplu, bă, e nebun, îşi pune piedici? Pe termen lung lucrurile vor merge bine sau laşi mereu de la tine şi tot se întâmplă anumite chestii? Face exact ce trebuie să facă. Am spus lucrurile astea după 2-2. Indiferent de ce se întâmpla, dacă pierdea, tot în felicitam.

De ce să fie dur Rădoi? Mi s-a părut foarte sincer. Nu e dur, deloc. Cum eşti dur cu un om căruia îi spui de două, treu ori ce să facă? Jucătorul îşi bate joc singur de el. A treia şansă nu ţi-o mai dau, trebuie să pleci. De şapte ani s-a plictisit lumea, că de şapte ani cu câştigi nimic", a declarat Basarab Panduru. 

"Când a intrat Găman, acolo mi s-a părut că s-a rupt ceva la Universitatea Craiova"

"Te aşteptai ca Universitatea Craiova să domine? Craiova a început bine, în mare viteză, cu acţiuni simple, dar bine gândite. 2-0 s-a făcut rapid, iar golul din minutul 24 le-a dat aripi rapidiştilor. În minutul 66 s-a rupt meciul pentru Craiova, când a intrat Găman, acolo mi s-a părut că s-a rupt ceva la Craiova", a adăugat, despre remiza din Giuleşti, Basarab Panduru. 

Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul secund în clasament, iar Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: basarab pandurumirel radoirapid bucuresti universitatea craiova 2-2fotbalisti exclusi lot universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare