Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da, lista neagră". Rădoi a condamnat patru vedete din lotul Universităţii Craiova, inclusiv pe preferatul lui Rotaru. Care sunt motivele

"Da, lista neagră". Rădoi a condamnat patru vedete din lotul Universităţii Craiova, inclusiv pe preferatul lui Rotaru. Care sunt motivele
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a început să ia primele decizii radicale la echipă, după ce nemulţumirile faţă de anumiţi fotbalişti s-au acumulat. Patru vedete ale lotului n-au prins foaia de joc cu Rapid Bucureşti, iar expertul Orange Sport, Andrei Vochin, a dat de înţeles că principalul ar fi dispus să meargă şi mai departe.

Patru vedete de la Universitatea Craiova, în pericol cu Mirel Rădoi

Remiza din Cupa României cu echipa din Liga 3, Ocna Mureş, a fost picătura care a umplut paharul pentru Mirel Rădoi. Deşi e în urcare în Superligă, antrenorul a luat o decizie drastică şi riscantă înainte de Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova, în Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Rădoi nu i-a inclus în lot pe Andrei Ivan, favoritul finanţatorului Mihai Rotaru, care a plătit 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la Krasnodar, Jovan Markovic, Ionuţ Vână şi Sergiu Hanca, cei care l-au dezamăgit şi care nu au apucat să joace în Giuleşti. De altfel, antrenorul a dat de înţeles că decizia sa este, de fapt, o pedeapsă pentru cei patru fotbalişti, iar motivele au fost expuse. 

"Va fi derby în adevăratul sens al cuvântului. Sper ca jocul din teren să fie la înălţime, cred că va fi un joc închis, am văzut şi aşezarea Rapidului. 

Sunt patru jucători care nu au prins lotul (n.r. - Universităţii Craiova). Pe lângă cei doi (n.r. - Ivan şi Markovic), mai sunt Vână şi Sergiu Hanca. Sunt deciziile după meciul din Cupa României şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă", a spus antrenorul Universităţii Craiova. 

Nici Koljic şi Roguljic nu au prins lotul pentru Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova, dar aceştia sunt accidentaţi nu puteau fi folosiţi. 

Expertul Orange Sport, Andrei Vochin, a comentat decizia lui Mirel Rădoi şi nu exclude ca antrenorul să ia o decizie aspră, care să le influenţeze cariera la echipa de pe "Ion Oblemenco". 

"Da, blacklist (n.r. - lista neagră), am observat că după un meci, două există jucători care-l supără pe Mirel. Dacă e o conducere sănătoasă la cap, o să-l lase pe antrenor să decidă, până când antrenorul va fi judecat. Da, îi vedem pe Ivan şi Vână în tribună (n.r. - pe Giuleşti)", a spus consilierul lui Răzvan Burleanu. 

  • Universitatea Craiova VS Rapid Bucureşti: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Vătăjelu, Creţu, Căpăţână, Nistor, Bancu - Rivaldinho, Baiaram
  • Rezerve: Lazar, Martic, Găman, Mateiu, Cîmpanu, Benga, Danciu, Florescu

VIDEO | Mirel Rădoi a anunţat decizia drastică înainte de Rapid Bucureşti - Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi fotbalisti universitatea craiovauniversitatea craiovarapid universitatea craiovajovan markovicandrei ivan,  

viewscnt
Articole similare