Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au fost surprinşi Panduru şi Vochin în direct când au auzit ce spune Napoli. Au încercat să-şi ascundă reacţia, dar n-au putut. "Nu ai cum" | VIDEO

Cum au fost surprinşi Panduru şi Vochin în direct când au auzit ce spune Napoli. Au încercat să-şi ascundă reacţia, dar n-au putut. "Nu ai cum" | VIDEO

FC U Craiova

Comentarii

Au fost râsete în studioul Orange Sport, după interviul "la cald" de la stadion al lui Nicolo Napoli, noul antrenor de la U Craiova 1948. Oltenii au pierdut cu 2-0 în faţa FCSB, în Superligă.

Nicolo Napoli, taxat pentru felul în care vorbeşte limba română

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

FCSB a deschis scorul la Craiova prin Octavian Popescu, care a înscris în minutul 4 cu un şut de la distanţă. Golul al doilea al bucureştenilor a venit în minutul 26, la un corner al lui Cordea, deviere Şut şi Dawa a majorat diferenţa pe tabelă.

La final, Nicolo Napoli a oferit prima reacţie despre meci, într-un dialog purtat în limba română cu reporterii aflaţi pe "Ion Oblemenco": ”Am făcut multe greşeli la mijloc, am ajuns în careu, dar nu şutăm la poartă. Am avut patru-cinci ocazii, dar nu am reuşit să finalizăm. E greu, nu se poate ajunge cu mingea la picior direct în poartă. E vorba şi de lipsă de încredere, avem multe lucruri de reparat. 

Soluţia e să lucrăm, să îmbunătăţim jocul de echipă, să nu mai jucăm individual. Sunt mulţi care joacă individual şi nu e bine pentru echipă. Avem nevoie de antrenamente pentru asta. Eu cred că se pot repara lucrurile şi se poate face o treabă bună”, a declarat Napoli, după U Craiova 1948 - FCSB 0-2. 

Felul în care italianul s-a exprimat în limba română i-a amuzat pe moderatorul Orange Sport, Dan Udrea, şi experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin.

Reacţiile din studio după interviul lui Nicolo Napoli

  • Dan Udrea: Absolut fabulos!
  • (n.r. - Panduru şi Vochin râd cu mâna la faţă)
  • Dan Udrea: Trebuie să fii foarte concentrat când vorbeşte Napoli, ca să înţelegi ce spune. 
  • Panduru: Dacă era concentrat el, în ăştia 15 ani vorbea mai bine (n.r. - râde). Cu fare, septimana... De 20 de ani.
  • Vochin: Aş propune să vorbească în italiană, că înţelegem noi mai bine italiana şi el ar spune lucruri mai interesante, decât să se chinuie în română. 
  • Panduru: Andrei, dacă te-ai duce în China acum şi vii după 20 de ani...
  • Vochin: Nu ai cum să nu vorbeşti orice limbă din lume după.

Nicolo Napoli a ajuns în 2004 pentru prima dată la Universitatea Craiova şi a avut mai multe mandate pe banca oltenilor. În România, în aproape două decenii, le-a mai antrenat pe: FC Braşov, Astra, CS Turnu Severin şi Poli Iaşi.

FCSB a ajuns la a şasea victorie în ultimele şapte etape şi se află pe locul 6 în campionat, cu 26 de puncte. FCU Craiova este pe locul 15, cu 16 puncte.

VIDEO | Discursul lui Napoli şi reacţiile din studio, de la 18:48

 

Afla mai multe despre: nicolo napoliu craiova 1948fcsbnicolo napoli vorbeste in limba romanabasarab panduruandrei vochin 

viewscnt
Articole similare