Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apropiatul antrenorului vehiculat la FCSB anunţă: "Pintilii nu rămâne în staff cu el" | EXCLUSIV

Apropiatul antrenorului vehiculat la FCSB anunţă: "Pintilii nu rămâne în staff cu el" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a ajuns în prim-plan la FCSB, după ruptura dintre el şi Nicolae Dică, dar şi după ce a asigurat cu rezultate bune interimatul la echipa bucureşteană. Totuşi, apropiatul antrenorului principal vehiculat la FCSB susţine că Pintilii nu ar urma să rămână în staff, dacă Gigi Becali se va hotărî asupra unuia dintre tehnicienii săi preferaţi.

Mihai Pintilii, în aşteptarea noului antrenor de la FCSB

Se caută antrenor la echipa din Berceni. Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Pintilii nu va rămâne antrenor principal la FCSB. De altfel, FRF, prin vocea lui Andrei Vochin, a explicat situaţia lui Mihai Pintilii, iar promovarea sa pe banca tehnică ar reprezenta un risc mare, pe care Gigi Becali e pregătit să îl asume

În startul discursului despre noul antrenor al FCSB, Basarab Panduru i-a amintit alesului lui Gigi Becali despre ruptura dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii. Secundul a discutat direct cu finanţatorul problemele pe care le-a avut echipa în ultimele luni, tras de limbă de afacerist. 

"Normal că va avea o problemă (n.r. - că Pintilii e secund şi rămâne în staff). Ştie că în orice moment se duce la patron şi îi spune ce nu-i convine sau ce crede el că ar trebui făcut şi aici e deja o problemă. În schimb, ştie când vine că îl are pe Pintilii în staff. Accepţi să ţi se întâmple ce i s-a întâmplat lui Dică? Dacă vii, accepţi şi nu mai comentezi, pentru că ştii de la început care e relaţia Pintilii - patron. Nu are ce staff să impună (n.r. - noul antrenor). MM a zis că Pintilii rămâne, Popa rămâne", a transmis expertul Orange Sport. 

Gigi Becali, prins la mijloc la FCSB? "Pintilii nu rămâne în staff cu el antrenor"

Noul antrenor al FCSB trebuie să ştie că nu se pune problema negocierii staff-ului, după cum a transmis FCSB. Însă, lucrurile ar putea sta altfel în cazul care în care unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din istoria clubului, Laurenţiu Reghecampf, ar fi contactat pentru a prelua postul. 

Basarab Panduru, apropiat al lui Laurenţiu Reghecampf şi în staff-ul căruia a fost pentru o perioadă scurtă la Universitatea Craiova, susţine că antrenorul care a adus două titluri FCSB-ului va veni cu staff-ul propriu, în care Mihai Pintilii nu se va regăsi!

Desigur, în cazul în care Gigi Becali va dori să reactiveze pista Laurenţiu Reghecampf, antrenor la FCSB, variantă pe care a infirmat-o în ultimele zile

"Cu Poenaru rămâne Pintilii, cu Reghecampf nu rămâne. Asta e clar. Eu nu cred că doar Pintilii nu rămâne, mai mulţi. Depinde de anvergura antrenorului. Dacă vine Reghe, vine cu staff-ul lui, dacă vine Poenaru, rămâne cu ce e de acolo.  Pintilii e mult mai ptuternic după meciurile astea câştigate. Acum are şi mai multe de spus. Echipa cu el n-a arătat rău şi obţine două victorii importante", a transmis fostul colaborator al lui Reghe de la Universitatea Craiova. 

În continuarea discuţiei, Basarab Panduru a fost pus în faţa unui scenariu posibil: dacă Gigi Becali îi spune lui Laurenţiu Reghecampf să-şi rezolve situaţia la Neftci Baku, ce răspuns ar da antrenorul. 

"Nu ştiu ce să spun. Cred că pare tentant pentru el, dar doar în condiţiile lui Reghe, pentru că el are echipă acum", a adăugat fostul fotbalist al Stelei Bucureşti. 

Între timp, Nicolae Dică a anunţat că a fost contactat din România şi din străinătate pentru a reveni pe banca tehnică, după plecarea de la FCSB. 

Afla mai multe despre: basarab pandurumihai pintiliifcsbgigi becalimihai stoicaantrenor fcsbmihai pintilii antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare