Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru regretă accidentarea unui internaţional român: ”Poate să zică lumea orice, dar chiar e fotbalist. Îmi pare rău!” EXCLUSIV

Basarab Panduru regretă accidentarea unui internaţional român: ”Poate să zică lumea orice, dar chiar e fotbalist. Îmi pare rău!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a regretat accidentarea unui jucător român.

Rapid şi Universitatea Craiova, scor final 2-2, a fost un meci cu ghinion pentru Nicuşor Bancu. Fundaşul Craiovei a ieşit accidentat din meci şi îi dă bătăi de cap lui Mirel Rădoi. 

În minutul 78, Nicuşor Bancu s-a accidentat, iar Mirel Rădoi a fost nevoit să îl înlocuiască cu Ivan Martici. Vestea nu este deloc bună pentru Edi Iordănescu. Selecţionerul l-a inclus pe fundaş pe lista jucătorilor pe care se va baza pentru meciurile amicale ale naţionalei din luna noiembrie. 

Basarab Panduru a regretat accidentarea jucătorului de la Craiova. El spune că Nicuşor Bancu este fotbalist, chiar dacă multă lume îl critică pe fundaşul lui Mirel Rădoi. 

”Chiar îmi pare rău de el. Bancu e fotbalist. Am mai spus asta, poate să zică lumea orice, dar Bancu chiar e fotbalist. Poate nu e cel mai bun fundaş în sistem de 4. Chiar îmi pare rău de el”, a spus Basarab Panduru, la finalul meciului. 

Programul naţionalei României în noiembrie

Joi, 17 noiembrie, ora 18:30, Cluj Arena (Cluj-Napoca): România – Slovenia

Duminică, 20 noiembrie, ora 20:30, stadion Zimbru (Chişinău): Moldova – România

România se pregăteşte pentru preliminariile Campionatului European

Echipa naţională a României va evolua în grupa I cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus, Andorra, în preliminariile EURO 2024, conform tragerii la sorţi

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate. Alte 3 reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Afla mai multe despre: românia-panduru-craiova-bancu 

viewscnt
Articole similare