Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM a izbucnit în râs! Val de ironii la adresa portarului de la U Cluj: ”Atunci a fost Gorcea. Acum e Garcea” :)

EXCLUSIV | MM a izbucnit în râs! Val de ironii la adresa portarului de la U Cluj: ”Atunci a fost Gorcea. Acum e Garcea” :)

Superliga

Comentarii

Formaţia Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XVIII-a din Superligă.

EXCLUSIV | MM a izbucnit în râs! Val de ironii la adresa portarului de la U Cluj: ”Atunci a fost Gorcea. Acum e Garcea” :)

Pentru Universitatea Cluj a marcat Remacle (61), iar pentru FC Argeş a înscris Garita (18).

Andrei Vochin a urmărit partida U Cluj - FC Argeş şi a ajuns la următoarea concluzie: ”Nu este un rezultat echitabil”. 

”Nici vorba să fie echitabil rezultatul de la meciul acesta. De asta a sărit Neagoe la final la bătaie, când adversarul tău are o ocazie, iar tu ai 7 ocazii, 2 bare, ai 2 ocazii cu alti două în interioare lor, e de înţeles. Esti nervos, te ia capul. După meci te gândeşti că FC Argeş era o echipă atat de slabă de puteai să o învingi. Din nou, Clujul are probleme la finalizare. Ok, Garita golul, dar au deschis uşa cei la Cluj”, a declarat Andrei Vochin la Orange Sport.

Moment în care, MM Stoica şi-a adus aminte de portarul clujenilor, Andrei Gorcea, care în opinia managerului de la FCSB, a făcut un ”meciul vieţii” când a jucat împotriva roş-albaştrilor.

Garita a deschis în minutul 18, după o gafă a lui Andrei Gorcea. Goalkeeper-ul în vârstă de 21 de ani a ieşit hazardat, fără să închidă unghiul şi a lăsat liberă o mare parte din poartă, iar atacantul lui FC Argeş a profitat şi a înscris.

Vochin a profitat de situaţie şi l-a ironizat pe Gorcea, portarul Universităţii Cluj. 

MM Stoica: ”Gorcea a făcut meciul vieţii cu noi. În retur, acum ultimul meci a lui Dică. A apărat senzational, a scos câteva meci incredibile”.

Andrei Vochin: ”Atunci a fost Gorcea, acum e Garcea (n.r. râde)”.

MM Stoica a izbucnit în râs şi a adăugat: ”Da, azi a comis-o rău (n.r. râde)”.  

Au evoluat următoarele echipe:

  • Universitatea Cluj: Gorcea - Vlădoiu, Piţian, D. Ispas, Briceag - Simion, I. Filip (Purece 89), Ov. Bic (Remacle 46)- Chipciu (Bălan 58), Thiam, L. Fulop. Antrenor: Eugen Neagoe
  • FC Argeş: Straton (Greab 46)- Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis - Meza Colli, Njike - Al. Işfan, Calcan (M. Constantin 62), Donisa (Alceus 83) - Garita. Antrenor: Marius Croitoru

"Florin Tănase a fost la Gigi". Antrenorul străin pe care l-a lăudat în faţa lui Becali: "Face antrenamentele lui Ajax" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: andrei gorceauniversitatea clujmm stoica 

viewscnt
Articole similare