Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali este hotărât să „fenteze” regulamentele pentru Mihai Pintilii: ”Dacă a putut Croitoru înseamnă că şi eu pot”

Gigi Becali este hotărât să „fenteze” regulamentele pentru Mihai Pintilii: ”Dacă a putut Croitoru înseamnă că şi eu pot”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre situaţia lui Mihai Pintilii.

Gigi Becali este hotărât să „fenteze” regulamentele pentru Mihai Pintilii: ”Dacă a putut Croitoru înseamnă şi eu pot”

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, a anunţat de mai multe ori în ultimele zile că-şi doreşte ca Mihai Pintilii să continue pe banca tehnică a "roş-albaştrilor" ca principal. În primă fază, "Pinti" a refuzat categoric această variantă, dar după victoria de la FCU Craiova, fostul mijlocaş şi-a schimbat discursul şi a lăsat de înţeles că ar fi de acord, într-un final.

Tehnicianul interimar de la FCSB nu îndeplineşte condiţiile pentru a putea da indicaţii şi pentru a prelua definitiv rolul pe care îl are acum la trupa bucureşteană. Conducerea roş-albaştrilor a anunţat că Pintilii a primit o derogare de 30 de zile de la FRF şi una de 60 de zile din partea UEFA, pentru a putea ajuta echipa în perioada care a trecut.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a răbufnit şi şi-a adus aminte de situaţia lui Marius Croitoru, care nu avea licenţa de antrenor când a stat pe banca lui FC Botoşani. 

Chiar dacă acesta nu are licenţa PRO, latifundiarul este hotărât să „fenteze” regulamentele, pe modelul Andrei Prepeliţă sau Marius Croitoru.

”Dacă ”permite regulament”, fac si eu după ”regulament”. Dacă a putut Croitoru înseamnă ca şi eu pot. Cum zice nea Mitică ”Totul doar legal”. La construcţii e altceva cade casa şi moare omul, la antrenorat nu e aşa.

Aici este vorba despre a antrena o echipă, iar dacă echipă nu e bine antrenată nu moare nimeni. Nu moare nimeni, nu e niciun pericol public. Dacă în cazul Croitoru s-a putut, atunci o să facem şi noi la fel, ca să fie ”regulamentar”, nu?

Eu sunt societate comercială şi îl angajez pe unu. Problema mea, este chestiunea mea economică! Mă obligi tu pe mine să pun antrenor? Păi, de ce să aibă licenţă, eu nu vreau să aibă licenţă. Eu acum la vârsta asta m-am săturat, eu acum mă adaptez la lege, stau eu să mă cert toată ziua”, a declarat Becali la PRO Arena. 

EXCLUSIV | MM a îzbucnit în râs! Val de ironii la adresa portarului de la U Cluj: ”Atunci a fost Gorcea. Acum e Garcea” :)

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare