Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică revine pe bancă! Antrenorul a confirmat discuţiile. Panduru a pronunţat numele echipei din Superligă în direct: "Te duci?"

Nicolae Dică revine pe bancă! Antrenorul a confirmat discuţiile. Panduru a pronunţat numele echipei din Superligă în direct: "Te duci?"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, ar putea reveni pe banca tehnică a unei echipe în această pauză competiţională cauzată de meciurile de la Campionatul Mondial din Qatar.

Nicolae Dică, pregătit să revină în antrenorat după ce a plecat de la FCSB

FCSB e capitol închis pentru Nicolae Dică, momentan. În al doilea mandat, şi-a dat demisia, după ce a calificat echipa în grupa de Conference League, dar a dezamăgit în campionat. Mai mult, Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de antrenamentele echipei şi i-a acceptat demisia la a doua tentativă a tehnicianului. 

Înainte de perioada de transferuri din iarnă, Nicolae Dică ar putea pe banca unei echipe. În ultima sa intervenţie, fostul secund al naţionalei nu a infirmat nicio posibilitate de a antrena. 

La Orange Sport, Basarab Panduru l-a întrebat direct pe fostul antrenor de la FCSB dacă ar accepta o propunere de la CS Mioveni, pentru a încerca o salvare de la retrogradare cu echipa argeşeană. 

Nicolae Dică a zâmbit şi nu a exclus posibilitatea de a ajunge la ultima clasată din Superligă. 

"Nu ştiu, vedem (n.r - despre posibilitatea de a ajunge la CS Mioveni). Nu m-au căutat, deocamdată nu. Deocamdată trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi merge. Am antrenat deja o echipă şi pot antrena doar două echipe într-un an, aşa că trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi antrena. Eu sunt genul de antrenor care vrea să antreneze mai mult, nu doar trei luni.

Se spune că Mioveni e foarte jos. Din punctul meu de vedere nu e diferenţă mare între echipe, între primul loc şi ultimul. Mioveniul a pierdut pe final cu Farul", a spus Nicolae Dică la Orange Sport. 

Nicolae Dică a dezvăluit că a fost căutat de anumite cluburi din România, dar şi din străinătate. 

"Am avut nişte discuţii, aşa,din ţară. Am avut şi din străinătate, mi-au spus doar dacă vreau să merg şi le-am spus să vină cu oferta concretă şi discutăm, că aşa pe vorbe... În România, la 80% dintre echipe sunt oameni de-ai lor (n.r. - ai conducătorilor). E important ca oamenii care sunt la orice club să fie alături. Şi eu am fost secund cu Gâlcă", a adăugat fostul principal la FCSB, într-o declaraţie cu bătaie spre ruptura dintre el şi Mihai Pintilii

  • Pentru Nicolae Dică ar fi prima experienţă ca antrenor în străinătate, după ce a stat pe bancă la: FCSB, FC Argeş şi naţionala României. 

 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica antrenornicolae dica cs mivoeni 

viewscnt
Articole similare