Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vino la mine!" Eric, chemat în conducerea unui club din Superligă: "Accept!"

"Vino la mine!" Eric, chemat în conducerea unui club din Superligă: "Accept!"

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira a primit o propunere din Superligă, care l-a luat prin surprindere. În ultima perioadă, brazilianul s-a implicat în apariţia noii echipe din Mediaş, după dispariţia lui Gaz Metan.

Valeriu Iftime, dialog inedit cu Eric de Oliveira: "Vino la mine / Accept"

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a 18-a din Superliga. Echipa din Moldova a fost condusă de interimarul Alin Bejan, rămas în locul lui Mihai Teja, care a rezistat doar turului de sezon regulat la echipa finanţată de Valeriu Iftime. 

În acest moment, afaceristul tatonează pista unui antrenor român. În ultima perioadă, FC Botoşani s-a interesat în mai multe rânduri de fostul atacant al lui FC Vaslui, Adailton, care ar fi venit la pachet cu Wesley. 

Doar că Adailton este sub contract în Brazilia, iar Valeriu Iftime a fost nevoit să se reorienteze.

Intrat într-un dialog în direct cu Eric de Oliveira, Valeriu Iftime l-a întrebat dacă este antrenor şi, mai în glumă, mai în serios, i-a propus funcţia de director sportiv la FC Botoşani, conform Primasport.ro.

Cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc a fost surprins de propunere, i-a transmis lui Valeriu Iftime că va încerca să faciliteze venirea lui Adailton şi că are planuri şi el pentru a obţine licenţa de antrenor. 

  • Iftime: Eşti antrenor?
  • Eric: Să ştiţi că îmi pregătesc licenţa.
  • Iftime: Tot caut un brazilian, pe cuvântul meu, dar nu vrea să vină. Adailton nu vrea să vină. 
  • Eric: Eu vă dau un sfat. Adailton ar trebui să vină, e potrivit.
  • Iftime: Aşa e, dar are un angajament în Brazilia şi nu a putut veni.
  • Eric: Vorbim în privat, vă ajut eu.
  • Iftime: Vino director sportiv la mine!
  • Eric: Rezolvăm, aduc ceva de calitate din Brazilia.
  • Iftime: Poţi director sportiv? Vrei, îţi place?
  • Eric: Accept! Ce să zic... Cred că sunteţi prima persoană din România care m-a băgat în seamă după ce m-am lăsat de fotbal. Chiar mă interesez să-mi fac carnetul de antrenor, dar legislaţia de la noi nu prea mă ajută. 

Echipa din Moldova este într-o situaţie cu care n-a fost obişnuită în ultimele sezoane, când pe banca tehnică se afla antrenor Marius Croitoru. FC Botoşani e pe locul 12, cu 20 de puncte, la şase puncte distanţă de zona play-off-ului. 

Afla mai multe despre: eric de oliveiraeric de oliveira botosaniantrenor fc botosaniadailton fc botosanidirector sportiv fc botosani 

viewscnt
Articole similare