Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adi Păun, transferat definitiv de Hapoel Be’er Sheva de la CFR Cluj! Ce sumă intră în conturile lui Neluţu Vargă

OFICIAL | Adi Păun, transferat definitiv de Hapoel Be’er Sheva de la CFR Cluj! Ce sumă intră în conturile lui Neluţu Vargă
Comentarii

Hapoel Be’er Sheva a hotărât să activeze clauza de cumpărare a lui Adi Păun (27 de ani) de la CFR Cluj.

OFICIAL | Adi Păun, transferat definitiv de Hapoel Be’er Sheva de la CFR Cluj! Ce sumă intră în conturile lui Neluţu Vargă

Hapoel Be’er Sheva l-a împrumutat pe Adi Păun de la CFR Cluj pentru 200.000 de euro, dar cele două cluburi au introdus în contract şi o clauză de cumpărare. Echipa din Israel s-a declarat mulţumită de servicile fotbalistului din Gruia, astfel că au activat clauza de cumpărare. Păun este, acum, oficial jucătorul echipei Hapoel Be’er Sheva.

 Pe lângă cei 200.000 de euro, Hapoel Be’er Sheva urmează să achite încă 300.000 de euro în conturile grupării patronate de Neluţu Varga.

”Mulţumim pentru tot, Adiţă Păun!

După numai o lună şi jumătate petrecută de Adiţă Păun la Hapoel Be'er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaş a semnat un contract definitiv cu Be'er Sheva până în anul 2026.

Pe această cale îi mulţumim pentru munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiţă!”, a fost mesajul postat de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

  • 5 prezenţe a bifat Păun în acest sezon în tricoul lui CFR Cluj, două ca titular, trei din postura de rezervă, fără a marca vreun gol.

Ce a declarat Păun la despărţirea de CFR:

"Mi-au trebuit câteva zile să realizez cu adevărat că m-am despărţit de echipa care m-a format ca fotbalist şi ca om. Nu mi-a fost deloc uşor să iau acestă decizie radicală pentru mine şi pentru familia mea.

Vreau să le mulţumesc foştilor mei colegi atât din perioada junioratului, cât şi din perioada petrecuta la echipa mare, părinţilor, foştilor mei colegi de la juniori, prietenilor mei minunaţi, antrenorilor care şi-au pus amprenta asupra carierei mele, profesorilor care au avut un rol important în educaţia mea, oamenilor din Cluj pentru care am tot respectul şi admiraţia încă din prima zi în care am ajuns in acest oraş minunat.

Tuturor persoanelor care au fost de-a lungul anilor în familia CFR alături de care am trăit momente memorabile pe care nu le voi uita niciodată şi nu în ultimul rând vreau să mulţumesc familiei mele care mi-a fost alături şi m-a susţinut necondiţionat in tot acest timp.

Îmi cer scuze dacă am omis pe cineva! Drumul nostru se desparte aici, deocamdată! Voi rămâne fanul vostru în continuare şi voi fi cu ochii pe fiecare meci şi rezultat. Să ne revedem cu bine, ACASĂ! Haide, dragă CFR! 14 ani minunaţi", a fost mesajul lui Adrian Păun, pe contul său de Instagram.

Nicolo Napoli, ca Dan Petrescu? ”E ca vinul bun pe care ai pus etichetă!”

Afla mai multe despre: adi pauncfr clujhapoel be’er sheva 

viewscnt
Articole similare