Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, ca Dan Petrescu? ”E ca vinul bun pe care ai pus etichetă!”

Nicolo Napoli, ca Dan Petrescu? ”E ca vinul bun pe care ai pus etichetă!”

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli s-a întors din nou la FC U Craiova, unde şi-a început mandatul cu numărul 9.

De când s-a întors în Bănie, antrenorul a bifat un succes în Cupa României cu FC Voluntari, scor 1-0, şi o înfrângere duminică seara cu FCSB, scor 0-2. În partida de pe Oblemenco, echipa italianului nu a arătat un joc rău şi chiar a lovit bara de mai multe ori. 

Membru în Comisia Tehnică a FRF, Aurel Ţicleanu, a vorbit despre cum a ajuns să fie numit italianul din nou antrenor la FC U Craiova. De asemenea, el a făcut o paralelă cu Dan Petrescu.

”E ca vinul bun pe care ai pus etichetă!”

”Foarte frumos a zis Petre Grigoraş, că tot vorbeam de filozofie. Chiar aşa e, dar nu e un caz singular. Dan Petrescu, toată lumea e de acord că el e tobă de fotbal, e garantul succesului, şi totuşi e a patra oară când vine la CFR Cluj. Cum vă explicaţi lucrurile astea?

Eu nu vorbesc de Dan Petrescu, că e clar, îl cunoaştem, am pus etichetă. Aşa e, e ca vinul bun pe care ai pus etichetă. Ăsta e, ăsta e preţul. Dar de ce l-ai dat afară? Adică n-a mai fost bun?

El a fost şi dat afară, pentru că noi ne pierdem răbdarea în fotbalul românesc, nu mai avem răbdare. Că nu mai avem la nivel înalt, asta e, oamenii fac greşeli pe banii lor. Dar când nu mai ai răbdare cu copiii…

Vrei dintr-odată, trimiţi un copil de 6 ani şi la 14 ani vin managerii de jucători să zică că-l duc la Juventus şi Real Madrid. Păi eu asta vreau? Unii săracii asta vor, ce să facă? Că se gândesc că-i scapă de sărăcie, ştiu foarte multe cazuri în care s-au ratat copiii”, a spus Aurel Ţicleanu, potrivit sptfm.ro.

Afla mai multe despre: nicolo napoli-dan petrescu-fc u craiova 

viewscnt
Articole similare