Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Cristiano Ronaldo? Starul portughez riscă să fie amendat cu un milion de lire sterline, după interviul exploziv acordat lui Piers Morgan

Probleme pentru Cristiano Ronaldo? Starul portughez riscă să fie amendat cu un milion de lire sterline, după interviul exploziv acordat lui Piers Morgan

Manchester United

Comentarii

Manchester United ar urma, potrivit Metro UK, să-l amendeze cu un milion de lire sterline pe Cristiano Ronaldo, ca urmare a interviului exploziv acordat lui Piers Morgan.

Probleme pentru Cristiano Ronaldo? Starul portughezi riscă să fie amendat cu un milion de lire sterline, după interviul exploziv acordat lui Piers Morgan 

În acest interviu, portughezul l-a criticat dur pe antrenorul Erik Ten Hag, a criticat conducerea Manchester United şi criteriile clubului.

În octombrie, Ronaldo a fost amendat cu salariul pe două săptămâni pentru că a refuzat să fie rezervă la meciul cu Tottenham, după ce atacantul a decis să coboare pe tunelul spre vestiare înainte de terminarea jocului.

De data aceasta, potrivit Metro UK, ar risca „o nouă amendă de aproximativ 1 milion de lire sterline. Clubul a refuzat să comenteze interviul lui Ronaldo, dar acesta va fi privit cu suspiciune, mai ales că Ten Hag a vorbit despre „solidaritatea” din cadrul clubului după victoria împotriva lui Fulham".

În interviul acordat lui Piers Morgan, din care au fost publicate mai multe extrase, Ronaldo afirmă că s-a simţit trădat la Manchester United, că nu are respect pentru antrenor şi că nimic nu s-a schimbat la club de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

Ce a spus Ronaldo:

"Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte persoane de la club. Mă simt trădat. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, şi anul trecut de asemenea", a spus Cristiano Ronaldo, într-un interviu acordat lui Piers Morgan.

"Iubesc United, iubesc fanii care mereu au fost de partea mea. Dar dacă Manchester United vrea să facă performanţă, trebuie să schimbe multe, multe lucruri. Progresul a fost 0 de când Alex Ferguson a părăsit clubul", a mai spus Cristiano Ronaldo.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare