Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj direct pentru Gigi Becali: "Dacă mă vor, să sune la club!". Poate fi primul transfer al iernii la FCSB

Mesaj direct pentru Gigi Becali: "Dacă mă vor, să sune la club!". Poate fi primul transfer al iernii la FCSB

FCSB

Comentarii

Fotbalistul dorit de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o nouă reacţie despre posibilul transfer din perioada de mercato din iarnă.

Arnold Garita, întrebat despre transferul la FCSB

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XVIII-a din Superligă, iar Arnold Garita a fost titular şi a marcat pentru argeşeni în minutul 18. 

Camerunezul a marcat de şase ori în 17 meciuri, în acest sezon, şi a intrat în vizorul lui Gigi Becali, care a recunoscut că-l doreşte pe Arnold Garita, dar la preţul corect. 

Imediat după ce remiza cu U Cluj, Arnold Garita a fost întrebat despre transfer. A lăsat de înţeles că ia în calcul varianta, dar că este concentrat, în aceeaşi măsură, şi la activitatea sa de la FC Argeş. 

”Sunt concentrat pe ceea ce fac la FC Argeş, nu urmăresc zvonurile. Nu înţeleg despre ce vorbeşti (n.r.- râde). E primul meu sezon în România. Aici se vorbeşte prea mult, dar nu se face nimic. Cel mai important pentru mine e jocul pe care-l practic la FC Argeş.

FCSB, CFR Cluj nu sunt echipele mele, ci FC Argeş. Vreau să iau fiecare meci în parte, FCSB şi CFR Cluj nu sunt problema mea. Dacă mă vor, să sune la club! Eu nu ştiu nimic deocamdată”, a declarat Arnold Garita.

Noul antrenor al lui FC Argeş, Marius Croitoru, a transmis în urmă cu două săptămâni că atacantul său numărul 1 este transferabil. 

"(n.r. despre Garita) Sunt calităţile lui, trebuie să ajute echipa, iar dacă va veni o ofertă concretă, cred că va fi lăsat să plece. Datoria lui este să marcheze, să ne facă bucuroşi şi după să se poată transfera undeva unde să-i fie mai bine decât aici”, spunea Marius Croitoru. 

Afla mai multe despre: garitagigi becalitransfer gigi becali garita 

viewscnt
Articole similare