Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul momentului din Liga 1: ”Să vină perioada de mercato”

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul momentului din Liga 1: ”Să vină perioada de mercato”

FCSB

Comentarii

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali recunoştea că a fost impresionat de golgheterul lui FC Argeş, Arnold Garita (27 de ani), şi afirma că doreşte să îl aducă la FCSB. După remiza cu Anderlecht, latifundiarul a făcut un anunţ de ultimă oră în legătură cu posibilul transfer.

Proaspăt eliminată din Conference League şi de abia ajunsă pe un loc de play-off în Liga 1, FCSB nu a avut parte până acum de cel mai bun sezon, în ciuda investiţiilor masive ale patronului.

Gigi Becali a ”spart” peste cinci milioane de euro pe transferuri, în jur de patru milioane din această sumă fiind plătite pentru Andrea Compagno, David Miculescu şi Eduard Radalsavescu, dar rezultatele tot au lăsat de dorit.

În acest context, Gigi Becali şi-a ieşit din nou din minţi şi a afirmat că îşi va retrage din susţinere de la echipă şi că nu va mai investi sume importante de bani în club.

Ameninţările patronului de la FCSB au venit la scurt timp după ce acesta îşi manifestase interesul pentru Arnold Garita, jucătorul-revelaţie din Liga 1.

Golgheterul lui FC Argeş s-a remarcat încă din primele meciuri la Piteşti şi a ajuns rapid pe lista lui Gigi Becali, care îl numea pe acesta ”fotbalist adevărat”.

”Închidem robinetul”

Mutarea nu părea să aibă prea mult sens pentru FCSB, întrucât de abia l-a adus pe Andrea Compagno la Bucureşti, pentru care a plătit 1,5 milioane de euro.

Iar Gigi Becali a confirmat că şi-a luat, cel puţin temporar, gândul de la tranferul lui Garita, dar nu pentru că nu ar avea loc în formula lui Nicolae Dică, ci din pricina problemelor de la club. Dezamăgit de prestaţiile echipei sale, latifundiarul a afirmat că va închide robinetul.

Să vină perioada de transferuri, să văd, nu ştiu ce fac. Când a fost nevoie, am închis robinetul. Acum sunt problemele care sunt, închidem robinetul”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Sosit în Trivale în această vară, Arnold Garita a reuşit să însumeze 15 apariţii în tricoul lui FC Argeş, în care a punctat de patru ori şi a livrat o pasă de decisivă.

Deşi a impresionat în mare parte, atacantul francez a reuşit să se remarce şi negativ la Piteşti.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare