Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprize uriaşe pregătite la naţională! Fotbalişti necunoscuţi în România urmează să fie convocaţi: ”Joacă în Italia” | EXCLUSIV

Surprize uriaşe pregătite la naţională! Fotbalişti necunoscuţi în România urmează să fie convocaţi: ”Joacă în Italia” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Daniel Pancu (45 de ani), selecţionerul naţionalei U20, a dezvăluit numele celor trei jucători pe care i-a descoperit în Italia. Fostul atacant a dezvăluit că urmează să îi convoace la prima acţiune pe cel puţin doi dintre aceştia.

Naţionala U20 a României a fost înfiinţată mai mult sau mai puţin ca o selecţionată B a celei U21, în sensul că jucătorii care nu ajung sub comanda lui Emil Săndoi, sosesc sub conducerea lui Daniel Pancu.

Întrucât nu este angrenată în vreo competiţie oficială, întreg scopul naţionalei U20 este să testeze diverşi jucători, pe care apoi să îi propună la U21, dacă aceştia se remarcă.

Însă, până acum, rezultatele şi prestaţiile ”tricolorilor” lui Daniel Pancu, anterior pregătiţi de Bogdan Lobonţ, au fost mai mult decât dezamăgitoare.

Noul selecţioner de la U20 este de părere că acest lucru se datorează lipsei de minute a tinerilor jucători din România, pe anumite posturi.

Aşadar, Daniel Pancu a decis să se urce în avion şi să se ducă în Italia, pentru a urmări mai mulţi tineri fotbalişti din diaspora, care ar putea face pasul la naţională.

Surprize uriaşe pregătite la naţionala U20

Fostul selecţioner a dezvăluit că s-a întors mulţumit, după ce a identificat trei fotbalişti pe care consideră că i-ar putea convoca la următoarea acţiune, toţi evoluând în Serie C.

Robert Filip (20 de ani), de la Alessandria, Luca Mihai (19 ani), de la Trento, şi Matei Ilie (19 ani), de la Padova, sunt surprizele pregăitite de selecţioner.

Scopul meu pentru următoarea acţiune este să găsesc cât mai mulţi jucători care au ritm de joc, care pot rezista în dueluri fizice cu adversarii. Dacă suferim în dueluri, suferim mult şi ca echipă.

Doi jucatori, dacă nu toţi trei, vor fi convocaţi. Am căutat jucători care joacă la profesionişti, Serie C, Italia, liga a treia. Echipele bune de Serie C sunt peste jumătate din Liga 1.

Şi la salarii sunt peste Liga 1. La Alesandria, am fost să-l urmăresc pe Robert Constatin Filip, născut 2002, mijlocaş central. La Trento, pe Luca Mihai, născut 2003.

La Padova, pe Matei Ilie, născut 2002, un fundaş central, nici nu ştiam că e băiatul lui Costel Ilie. Am plecat mulţumit de ce am văzut în Italia”, a declarat Daniel Pancu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare