Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Perlele” FCSB-ului, în pericol să rateze convocarea la Campionatul European U21? Emil Săndoi: ”Am avut o discuţie, nu au prea jucat” | EXCLUSIV

”Perlele” FCSB-ului, în pericol să rateze convocarea la Campionatul European U21? Emil Săndoi: ”Am avut o discuţie, nu au prea jucat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după tragerea la sorţi pentru grupele de la Campionatul European U21 din 2023, Emil Săndoi (57 de ani) a oferit o serie de declaraţii în legătură cu turneul final, avertizându-le indirect pe ”perlele” FCSB-ului că locurile lor sunt în pericol.

În vara lui 2023, România urmează să găzduiască, alături de Georgia, Campionatul European U21, unde va înfrunta, în grupe, Spania, Croaţia şi Ucraina.

În ciuda forţei adversarelor, Emil Săndoi speră că selecţionata sa poate face o impresie frumoasă, mai ales în conextul în care ar trebui să beneficieze de susţinerea fanilor.

Totuşi, lucrurile nu par foarte roz în tabăra ”tricolorilor” mici. Mandatul lui Florin Bratu a fost unul cu adevărat dezastruos, iar lucrurile încă nu s-au aşezat sub comanda lui Emil Săndoi.

Una dintre marile probleme ale naţionalei noastre este că jucătorii care ar trebui să iasă în faţă traversează perioade foarte modeste la echipa de club.

Cele două ”perle” ale FCSB-ului, David Miculescu (21 de ani) şi Tavi Popescu (19 ani), care ar trebui să ocupe flancurile atacului României U21, sunt rezerve la FCSB şi nu au mari realizări nici când prind minute, în special decarul roş-albastru.

”Nu au prea jucat în ultima perioadă”

Dacă Emil Săndoi a dat de înţeles că Alexandru Pantea (19 ani) are locul aproape asigurat la Campionatul European, Miculescu şi Popescu au fost avertizaţi, indirect, că, dacă o ţin aşa, ar putea rata convocarea la turneul final.

Nu au prea jucat în ultima perioadă, şi Octavian Popescu a jucat destul de puţin, şi Miculescu au jucat destul de puţin. Pantea a jucat mai mult în ultima perioadă şi nu a făcut-o rău.

De fapt chiar am avut o discuţie cu Daniel Pancu înainte, pentru că şi Pantea e mai mic, poate să joace şi generaţia viitoare la tineret şi având meciuri şi cei de la U20, probabil aşa o să facem şi pentru acţiunea din luna noiembrie.

Unii dintre jucători, ca să le dăm jocuri, probabil vor merge la U20, pentru că vor avea două meciuri internaţionale, puternice şi atunci le dăm.

Normal că şi eu urmăresc, o să monitorizez şi o să analizez cu Daniel împreună, să vedem pe parcurs, mai avem o perioadă până la turneu”, a declarat Emil Săndoi, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: românia u21 

viewscnt
Articole similare