Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ştie de ce Octavian Popescu nu mai este în formă: ”Aleargă cu 5 kilometri mai puţin decât Compagno, cum să facă faţă?”

Gigi Becali ştie de ce Octavian Popescu nu mai este în formă: ”Aleargă cu 5 kilometri mai puţin decât Compagno, cum să facă faţă?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre forma slabă pe care o traversează Octavian Popescu la FCSB.

Octavian Popescu a pierdut echipa de start a FCSB-ului, după ce jucătorul nu a mai marcat şi nici nu a mai oferit pase decisive. Octavian Popescu trece printr-un moment slab de formă, care ridică semne de întrebare la echipa FCSB.

FCSB pare că a trecut peste momentele dificile din Superligă, iar odată cu venirea lui Billel Omrani, forţa ofensivă a roş-albaştrilor a crescut semnificativ. Acum, Nicolae Dică îşi permite luxul de a-l ţine pe banca de rezerve pe Octavian Popescu.

Gigi Becali consideră că principala problemă a lui Octavian Popescu ar fi că nu aleargă destul. Patronul FCSB l-a comparat pe tânărul mijlocaş român cu Andrea Compagno. 

”Păi, cât a alergat Compagno? 13 km, bravo lui! Dar cât a alergat Coman? 8, nu zic, vreau să zic aşa. Păi, cât a alergat, ăsta, Tavi Popescu? Tavi Popescu a alergat 8 kilometri. Păi, ăla (n.r.- Compagno) merge 13 kilometri, iar ăla 8. Cât a alergat Tavi Popescu cât a jucat? Păi, 4, mă. Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri?

Păi, dacă tu trebuie să fii în mişcare în continuu ca să primeşti mingea, că am văzut distanţă între un jucător purtător de balon, ca să vorbesc şi eu în termenii voştri.

Deci, purtătorul de balon era mingea la el şi ăilalţi la distanţă, la 25 de metri. Nu zic că sunt specialist acuma, zic acum după intuiţia mea. Dar, când e purtătorul de balon, trebuie să fie 4-5 în jurul lui: unul la 5 metri, unul la 7 metri, altul la 15 metri, ca să aibă poziţie de gol.

Iar ăilalţi când a dat drumul la minge să aibă altă poziţie. Nu ştiu, zic şi eu aşa, după intuiţie, nu după ştiinţă. Păi, dacă tu nu te mişti pe teren şi vine ăla în faţa ta, tu nu poţi să primeşti mingea, dacă stă ăla în faţa ta.

Stai să îţi spun ceva. Nu îl laud pe Compagono ce a jucat ieri. Şi nu îl laud pe Compagno că e mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să îl laud.

Omul vrea! Dar el atât poate, nu e Maradona. Dar dacă alergi 13 kilometri o să ai şi realizări, că vine Domnul şi vede munca ta şi pune el mâna şi dă golul.

Dar dacă el aleargă cu 5 kilometri mai puţin decât Compagno, cum să facă faţă?”, a declarat Gigi Becali pentru Prima Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare