Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată Constantin Budescu după aproape şapte luni pe bară. Fotbalistul a revenit pe gazon în Petrolul - Sepsi

VIDEO | Cum arată Constantin Budescu după aproape şapte luni pe bară. Fotbalistul a revenit pe gazon în Petrolul - Sepsi

Petrolul

Comentarii

După aproape şapte luni pe bară, Constantin budescu (33 de ani) a revenit pe gazon, la un meci din Cupa României dintre Petrolul şi Sepsi. Mijlocaşul a fost ”aruncat” pe teren în minutul 72, la scorul de 1-2 pentru covăsneni.

Constantin Budescu a revenit pe gazon după aproape şapte luni

Pe 2 aprilie 2022, Constantin Budescu suferea o ruptură la tendonul lui Ahile, una dintre cele mai dure accidentări din fotbal, care avea să îş ţină în afara terenului aproape şapte luni.

Acea accidentare i-a încheiat cariera la Voluntari după doar 11 meciuri, acesta semnând cu Petrolul Ploieşti în această vară, după ce i-a expirat contractul cu ilfovenii.

Pe Ilie Oană şi-a lansat cariera în fotbalul mare Budescu, astfel că, la revenirea pe teren, acesta a fost primit cu urale de fanii ”lupilor galbeni”.

După o perioadă atât de îndelungată pe bară, jucătorul cu 17 apariţii la echipa naţională s-a prezentat pe gazon cu câteva kilograme în plus, lucru vizibil când a intrat pe teren.

Odată cu întoarcerea pe Ilie Oană, Budescu a primit tricoul cu numărul 10 la Petrolul, care nu fusese purtat de nimeni în acest sezon.

Petrolul are nevoie de Budescu şi cred că şi fotbalul românesc are nevoie de un fotbalist de nivelul lui Budescu. Cred că ne va ajuta mult prin prisma jocului ofensiv.

Îmi doresc să revină cât mai repede, dar trebuie să avem puţină răbdare cu el”, spunea Nae Constantin, înaintea revenirii fotbalistului pe gazon.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare