Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la FCSB şi-a reziliat contractul la cererea soţiei. La mijloc era suma de 30.000 de euro

Fostul jucător de la FCSB şi-a reziliat contractul la cererea soţiei. La mijloc era suma de 30.000 de euro

FCSB

Comentarii

Plecat de la FCSB în această vară, deşi mai avea contract până în iarnă, Andrei Miron (28 de ani) a făcut pasul la Hapoel Haifa şi a fost integralist în primele cinci partide din acest sezon ale echipei din Israel, înainte de a îşi rezilia surprinzător contractul.

Adus la FCSB de la ”furnizorul” preferat al lui Gigi Becali, FC Botoşani, în iarna lui 2020, Andrei Miron a rezistat doar un an şi jumătate la Bucureşti, înainte de a fi anunţat de patron să îşi caute echipă.

Fundaşul central avea contract până la 1 ianurie 2023 cu FCSB, dar Gigi Becali nu era interesat să îi ofere prelungirea şi i-a transmis acestuia că poate pleca pe gratis încă din vară.

Aşadar, Andrei Miron şi-a făcut bagajele şi a plecat pentru prima dată în străinătate, semnând cu Hapoel Haifa la doar câteva zile după ”divorţul” de vicecampioana României.

În Israel, jucătorul de 28 de ani a fost integralist în primele cinci meciuri, dar apoi a dispărut brusc din lotul noii sale echipe, în ciuda faptului că nu avusese probleme medicale sau disciplinare.

Apoi a fost dezvăluit că jucătorul român a fost scos de pe lista de joc a celor de la Hapoel Haifa, întrucât aceştia puteau legitima doar cinci jucători străini, iar Miron nu mai avea loc.

Fostul jucător de la FCSB şi-a reziliat contractul la cererea soţiei

În ciuda acestui lucru, fotbalistul încă era sub contract în Israel, până în vara lui 2024, dar clubul a anunţat că acesta a ales să revină în România, pentru a fi alături de soţia sa însărcinată.

Fanatik a confirmat informaţia oferită de Hapoel Haifa, dar a evidenţiat două alte aspecte pentru care cuplul a preferat să se întoarcă din Israel.

Conform sursei citate, costurile pe care le presupune o naştere în Israel s-ar ridica la suma de 30.000 de euro, mult peste cele din România, iar soţia lui Miron oricum prefera să nască şi să crească noul lor copil în ţară.

Aşadar, cuplul a decis să se întoarcă în ţară, astfel că fundaşul central este în căutarea unui nou angajament, deşi nu poate evolua pentru altă echipă deocamdată.

Fundaşul ar avea opţiunea să revină la FC Botoşani, dar va fi nevoit să aştepte până în perioada de mercato pentru a putea fi legitimat la noua formaţie.

Afla mai multe despre: andrei miron 

viewscnt
Articole similare