Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îmi mai trebuie niciun ban, nea Gigi, trebuie să dau eu ceva ca să plec?”. Sfaturi pentru Dică: ”Să nu se mai joace cu demisia, poate i-o acceptă” | EXCLUSIV

”Nu îmi mai trebuie niciun ban, nea Gigi, trebuie să dau eu ceva ca să plec?”. Sfaturi pentru Dică: ”Să nu se mai joace cu demisia, poate i-o acceptă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, în cadrul emisunii Minutul 91, Constantin Zotta şi Basarab Panduru i-au oferit câteva sfaturi, mai în glumă, mai în serios, lui Nicolae Dică (42 de ani), după ce a fost dezvăluit că antrenorul FCSB-ului a dorit să îşi dea demisia.

După victoria cu UTA Arad, a treia la rând în campionat pentru FCSB, MM Stoica a dezvăluit că Nicolae Dică a dorit să îşi dea demisia, dar a fost întors din drum de Gigi Becali.

Se zvonise, după umilinţele cu Silkeborg, că patronul vicecampioanei ar dori o schimbare pe banca tehnică, astfel că a fost surprinzător când Dică a iniţiat ”divorţul” şi nu Becali.

Basarab Panduru a speculat care ar putea fi motivul din spatele dorinţei antrenorului de 42 de ani de a îşi dea brusc demisia, mai ales după o victorie.

Mai în glumă, mai în serios, fostul internaţional român şi Constantin Zotta i-au oferit sfaturi lui Nicolae Dică, să nu se ”joace cu demisia”.

”Nu îmi mai trebuie niciun ban, nea Gigi, dau eu ceva ca să plec?”

Panduru i-a amintit actualului antrenor de la FCSB în ce condiţii a plecat unul dintre predecesorii săi, după doar câteva luni la club.

Tu, Dică, atunci când ai venit aici şi ai acceptat, trebuie să fii pregătit, să ai un scut, să rezişti la presiune mare.

Şi trebuie să te lupţi, să ţii piept, şi mass-media, şi patron, oameni din staff, suporteri. Trebuie să fii tăbăcit.

Ce urmează pentru FCSB nu e uşor. Nu poţi să te saturi de ordine, ai venit aici, ai acceptat.

Totuşi, ca să şi glumim, i-aş zice lui Nic, i-aş da un sfat, să nu se mai joace cu demisia, că s-ar putea să i-o accepte altă dată”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Şi Petrea şi-a dat demisia când credea că nu o acceptă! Nu? (n.r. Edi Iordănescu avea un contract beton) Da, dar te-a făcut în halul în care ai zis <<nu îmi mai trebuie niciun ban, trebuie să dau eu ceva, nea Gigi, ca să plec?>>.

<<Păi nu, trebuie eu să îţi dau>>, <<lasă, bre, nu îmi mai da nimic, că îţi dau eu, numai ca să mă laşi să plec, să nu mă mai terorizezi>>”, a completat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare